Restauranten v. VIVA

København

20-150 pers.

Send forespørgsel

Tanken med VIVA er, at gæsterne kan spise velsmagende mad, som er lavet på sæsonens udvalgte råvarer, i afslappet atmosfære med en fantastisk udsigt til Københavns havn – til en særdeles rimelig pris.

Bryllup er en speciel begivenhed for både brudeparret, familien og vennerne. Derfor er det vigtigt, at det bliver en uforglemmelig oplevelse i de rigtige rammer. På Restaurant VIVA kan du give dig og dine gæster en oplevelse med gourmet menu, kompetent personale og fest til langt ud på natten – det hele foregår på vandet med en fantastisk udsigt.

Start på soldækket til en velkomstdrink og spis en velkomponeret menu i VIVAs store flotte lokale, der kan huse hele 90 gæster. Nyd den maritime stemning sammen med jeres gæster og få en aften med høj kvalitet.

VIVA har specialiseret sig i bryllupper og garanterer en fantastisk aften på vandet med jeres eget personlige præg.

På VIVA kan du få en intim oplevelse med deres brunch-arrangement. Til brunchbuffeten bruges der udelukkende kvalitets råvarer, og alt bliver lavet på stedet, så det sikres, at dig og dine gæster får den ultimative kvalitetsoplevelse. Der er desuden sørget for, at maden både er voksen- og børnevenlig, og hvis der skulle være specielle ønsker til jeres arrangement, efterkommer de meget gerne disse.

Tag dine kollegaer og forretningsforbindelser med til en oplevelser på vandet. Du kan selv skræddersy din aften og få et unikt lokale, der vil imponere dine gæster …

VIVA har eksisteret siden 2004 og har haft mange fantastiske firmaarrangementer ombord, det har været alt fra receptioner og buffeter til julefrokoster og jubilæer.

Lokaliteten byder på smuk udsigt til Københavns Skyline. Når sæsonen tillader det, har stedet et fantastisk soldæk, hvor man kan tilbyde sine gæster en cocktail eller et glas bobler til at starte på.

Luksusyachten Moby Dick er en af Københavns fineste og mest eksklusive danskbyggede motoryachter. I 2006 overtog Buster Schmidt skuden fra sin far Jes Schmidt. Sammenlagt har Moby Dick været i familiens eje i ca. 28 år.

Yachten kan blandt andet lægge dæk til møder, frokoster, middagsarrangementer, julefrokoster, polterabend og champagnecruises eller en anderledes havnerundfart for firmaer og private.

Arrangementerne og menuen kan skræddersys til de ønsker, man har, og kan fx krydres med historier om det gamle og nye havnemiljø, eller Moby Dick kan lægge til og lade gæsterne gå i land ved Operahuset, Saltholm eller hvor man ellers kunne ønske sig.

I vil også have muligheden for at kombinere et havnecruise med efterfølgende gourmet middag på Restaurant Viva.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY