Restauranten v. VIVA

København

20-150 pers.

Få et tilbud

Tanken med VIVA er, at gæsterne kan spise velsmagende mad, som er lavet på sæsonens udvalgte råvarer, i afslappet atmosfære med en fantastisk udsigt til Københavns havn – til en særdeles rimelig pris.

Bryllup er en speciel begivenhed for både brudeparret, familien og vennerne. Derfor er det vigtigt, at det bliver en uforglemmelig oplevelse i de rigtige rammer. På Restaurant VIVA kan du give dig og dine gæster en oplevelse med gourmet menu, kompetent personale og fest til langt ud på natten – det hele foregår på vandet med en fantastisk udsigt.

Start på soldækket til en velkomstdrink og spis en velkomponeret menu i VIVAs store flotte lokale, der kan huse hele 90 gæster. Nyd den maritime stemning sammen med jeres gæster og få en aften med høj kvalitet.

VIVA har specialiseret sig i bryllupper og garanterer en fantastisk aften på vandet med jeres eget personlige præg.

På VIVA kan du få en intim oplevelse med deres brunch-arrangement. Til brunchbuffeten bruges der udelukkende kvalitets råvarer, og alt bliver lavet på stedet, så det sikres, at dig og dine gæster får den ultimative kvalitetsoplevelse. Der er desuden sørget for, at maden både er voksen- og børnevenlig, og hvis der skulle være specielle ønsker til jeres arrangement, efterkommer de meget gerne disse.

Tag dine kollegaer og forretningsforbindelser med til en oplevelser på vandet. Du kan selv skræddersy din aften og få et unikt lokale, der vil imponere dine gæster …

VIVA har eksisteret siden 2004 og har haft mange fantastiske firmaarrangementer ombord, det har været alt fra receptioner og buffeter til julefrokoster og jubilæer.

Lokaliteten byder på smuk udsigt til Københavns Skyline. Når sæsonen tillader det, har stedet et fantastisk soldæk, hvor man kan tilbyde sine gæster en cocktail eller et glas bobler til at starte på.

Luksusyachten Moby Dick er en af Københavns fineste og mest eksklusive danskbyggede motoryachter. I 2006 overtog Buster Schmidt skuden fra sin far Jes Schmidt. Sammenlagt har Moby Dick været i familiens eje i ca. 28 år.

Yachten kan blandt andet lægge dæk til møder, frokoster, middagsarrangementer, julefrokoster, polterabend og champagnecruises eller en anderledes havnerundfart for firmaer og private.

Arrangementerne og menuen kan skræddersys til de ønsker, man har, og kan fx krydres med historier om det gamle og nye havnemiljø, eller Moby Dick kan lægge til og lade gæsterne gå i land ved Operahuset, Saltholm eller hvor man ellers kunne ønske sig.

I vil også have muligheden for at kombinere et havnecruise med efterfølgende gourmet middag på Restaurant Viva.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

-

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Balkon

Dansegulv

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale inkluderet

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Få et tilbud fra Restauranten v. VIVA?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues