Restauranten v. Tribeca

København

50-50 pers.

Få et tilbud

Tribeca NXT Door lokalerne ligger i en stor åben gård med loungeområder og tagterrasse. Det trendy byrum indbyder til hyggeligt selskab, kreative løsninger og sommerarrangementer. Der er skabt en urban stemning, hvor konceptet emmer af kreativitet og følelsen af at være nede på jorden. Tribeca kan sagtens benyttes til alle slags events – lige fra konfirmation, forretningsmøde, workshop eller launch fest.

Placeret i en charmerende gammel industribygning med et råt og unikt designet “New Yorker”-look, er der plads til alle og enhver. Lokalerne består hovedsageligt af to fleksible lokaler: Et stort, fleksibelt spise/mødelokale samt ét større dining-lokale. Der er mulighed for en række forskellige bordopsætninger med simpel og moderne borddekoration. Køkkenet tager udgangspunkt i en moderne fortolkning af det traditionelle romersk-italienske trattoria, hvor der tilbydes friske råvarer af højeste kvalitet.

NXT Door har et professionelt, åbent køkken placeret mellem de to indendørs seating-områder. Der serveres specialiteter fra Tribeca NVs spændende køkken og har samtidig et fast samarbejde med Copenhagen Gourmet, der kan bryste sig med solid Michelin-erfaring og fantastisk gastronomi. På den måde kan der altid garanteres gastronomiske oplevelser i særklasse – med udgangspunkt i netop dine behov og ønsker.

Afhold et væld af arrangementer i de rustikke lokaler. Inviter på bryllup, fødselsdag, møde, julefrokost, firmafest eller meget andet, hvor der ønskes specielle, moderne og urbane rammer

Rentspace giver altid fleksibel og hurtig hjælp. Vi stræber efter at finde den bedste mulige løsning til dit event, møde eller fest. Der lyttes til dine behov og ønsker, og sammen vil vi skabe en uforglemmelig dag eller aften. Kontakt os hvis du vil have en rundvisning eller der er brug for yderligere information.

Kontakt os hvis Tribeca NXT Door har interesse, og der ønskes yderligere information fra vores eventkonsulenter. Vi kan samtidig booke jer en rundvisning, så I kan opleve stedets fulde potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevare ikke tilladt

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Mikrofon

Projekter

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Parkeringsmuligheder

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Langborde/stole inkluderet

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

Whiteboard

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale inkluderet

Vært/værtinde inkluderet

Vagtservice inkluderet

Få et tilbud fra Restauranten v. Tribeca?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues