Restauranten v. Spisehuset 56 grader

København

30-80 pers.

Send forespørgsel

Ammunitionslagret på Charlotte Amalies Bastion blev bygget i 1744 som en del af Christianshavns Voldanlæg. Anlæggets opgaver var at beskytte flådens skibe. I dag huser det gamle krudthus den nordiske restaurant Spisehuset 56 grader. Med en beliggenhed på kanten af Holmen og Refshaleøen, byder restauranten på historiske omgivelser i det moderne København.

Deres grønne have spiller en hovedrolle for Spisehuset 56 grader. Her lægger de en ære i kun at benytte de bedste af sæsonens selvdyrkede råvarer. Råvarerne omdannes til jordnær gourmetmad, der både er rustikt og moderne. Den sirlige gastronomi, som Spisehuset udmærker sig i, har fanget den hæderkronede, franske Michelin-guides interesse, og har siden 2014 været anbefalet for deres udsøgte nordisk gastronomi.

Restauranten er fortsat bevaret i den rå og hyggelige atmosfære med fritlagte bjælker og rå murstensmure fusioneret med moderne nordiske designislæt.

Hos Rentspace hjælper vi hjertens gerne med din kommende begivenhed. Vi tilbyder gratis og personlig rådgivning, hvor der lyttes til dine behov og ønsker igennem hele processen – lige fra planlægning til afvikling. Vi stræber efter at imødekomme dem på bedste vis, og vi går langt for at skabe den perfekte dag eller aften for dig og dine gæster.

Kontakt os, hvis der ønskes nærmere information vedrørende 56 grader, og dets mange muligheder for afvikling af events. Vi anbefaler altid, at man booker en rundvisning for at opleve stedets fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

80

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY