Restaurant Gemyse v. Tivoli

København

10-120 pers.

Send forespørgsel

Restaurant Gemyse er beliggende i det herlige Tivoli i København. Og hvis du mangler en lokalitet fyldt med muligheder til dit næste arrangement så se videre her – for Restaurant Gemyse ved Tivoli byder på mange forskellige muligheder, som hver og en vil imponere dine gæster. Så uanset om du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller noget helt andet, så er Gemyse altså en overvejelse værd!

Lige midt i Tivoli i København kan du få skræddersyet dit event, så den passer til netop det, du skal holde. Her er der ingen drømme og ønsker, som er for store eller små til de kan gå i opfyldelse. Restaurant Gemyse har så smukke omgivelser og den perfekte atmosfære, så der her kan skabes en magisk stemning til havefesten, brylluppet m.m.

Gemyse har fire forskellige saloner, som hver og en har udsigt over Tivoli Søen. Her der plads til både store og små selskaber, og alle salonerne kan lejes enten enkelt vis, eller så kan de lejes sammen, så rummet bliver tilpasset jeres antal gæster samt ønsker og behov. Her er der plads til middage med op til 80 gæster eller reception med plads til helt op til 120 gæster. Så her er der rigeligt med plads til at samle familie og venner til at fejre livets store begivenheder. Der er også drivhuset & køkkenhaven, som kan bookes, og har en helt fantastisk atmosfære – perfekt til mindre receptioner eller som et lokale til jeres fest. Mulighederne er mange her.

Når du booker Gemyse til din fest eller event, så hersker der vist ingen tvivl om, at omgivelserne er noget nær perfekte, men det er altså også værd at nævne, at dette ligeledes gælder for maden. Her er det grønne, økologiske råvarer med massevis af smag og tekstur, som serveres for jer. Kokkene her er ikke bange for at bruge krydderier fra hele verden, og der er garanti for smagsintensitet og nye smagskombinationer, som helt sikkert vil vække sanserne på den fede måde. Så man kan roligt sige, at hvis du booker Restaurant Gemyse ved Tivoli, så får du hele pakken.

Restaurant Gemyse byder på flere forskellige muligheder, og hvis du gerne vil se mere om det, så klik lige her, så finder du alle Gemyses forskellige lokaler. Her er der eksempelvis mulighed for, at se nærmere på lokaler, som er perfekte som mødelokaler.

Hos Rentspace er det allervigtigste selvfølgelig, at du finder præcis det lokale, som passer til jeres fest, begivenhed eller event. Så hvis du har brug for sparring, eller sidder med spørgsmål, så kontakt os endelig – så kan vi hurtigst muligt få hjulpet dig videre med planlægningen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY