Phoenix Copenhagen v. Hotel Phoenix

København

10-150 pers.

Send forespørgsel

Phoenix Copenhagen finder du på Bredgade i Københavns indre by. Hold dit næste selskab, event eller møde her – på et af Københavns smukkeste og mest historiske 4-stjernede hoteller.

Du bliver budt velkommen i klassiske og charmerende rammer præget af eksklusivitet og elegance. Phoenix Copenhagen er en gammel bygning med en inspirerende historie og charme, som i 2018 gennemgik en omfattende opgradering, og i dag står alle hotellets værelser & suiter, mødelokaler, restaurant og lobby totalrenoveret.

Phoenix Copenhagen har et bredt udvalg af eksklusive selskabslokaler med plads til op til 150 personer. Hotellet sørger for en udsøgt middag, med inspiration fra det franske køkken, mens du nyder dit selskab.
Indled eksempelvis dit arrangement med en velkomstdrink på hotellets terrasse og nyd derefter dit selskab i restaurant Von Plessen eller under mere private forhold i et af hotellets selskabslokaler.

Hotellets rammer skaber mulighed for mange typer begivenheder og arrangementer såsom bryllupper, barnedåb, fødselsdage, møder og firmaevents.
Phoenix Copenhagen har gennem årene afholdt flere tusinder af arrangementer, selskaber og møder.  Med deres store erfaring vil de kunne hjælpe med at afholde arrangementer efter netop jeres ønsker og behov.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

80

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY