venue-img
venue-img venue-img
venue-img

"De 5 trin ned" v. Hotel Skt. Petri

seated-guests-img

50

Siddende gæster

seated-guests-img

50

Stående gæster

Nej

Egne drikkevarer

Nej

Egen mad

Se stedets faciliteter her

Om "De 5 trin ned" v. Hotel Skt. Petri

Skt. Petri er et forhenværende berømt varehus placeret midt i Københavns pulserende byliv. Varehuset er i dag ombygget til en af Hovedstadens mest velkendte hoteller, der udstråler historie og eksklusivitet. Lokalerne er omfavnet af varme farvertoner, ikoniske designermøbler og en behagelig stemning, der emmer af den skandinaviske hygge og ro.

På det 5 stjernede hotel findes Petri Lounge, som er en unik oplevelse. Her får du eksklusive omgivelser, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. Hotellet brænder efter at ændre folks opfattelse af hotelrestauranter, så lokale københavnere også kommer forbi til en uforglemmelig oplevelse. Man stræber efter en hjemlig og varm fornemmelse, når man træder indenfor i de flotte lokaler.

Skt. Petri restaurant maksimerer den kulinariske oplevelse med gastronomi skabt af køkkenchef Thomas Larsen. Her serveres der et bredt udvalg af fingermad, sandwich og andet lækkert, som giver en større smagsoplevelse og tilfredsstiller den gode sult. Det ikke kun den exceptionelle kulinariske oplevelse, der er essentielt - det er det gode selskab, der betyder noget, når du vælger Petri Lounge. Igennem hele hotellet er der fokus på "Less is more".

Nyd den livlige og hyggelige stemning, mens du sidder i restaurantens intime og inspirerende lounge. Her er der mulighed for at afholde små og store arrangementer både for virksomheder og privatpersoner. Denne sektion kan bruges til anledninger såsom møder, fødselsdage m.m. og giver rig adgang til Københavns byliv og aktiviteter.

Rentspace tilbyder også udlejning af de andre spændende lokaler i hotellet. Gå på opdagelse og oplev et væld af muligheder. Afhold middage i Boksen med højt til loftet og store glasvinduer eller hold reception på den hyggelige Terrasse. Skab spændende launch fester i restauranten eller afhold større forretningsmøder i det minimalistiske Center Stage. Alt sammen placeret i det ikoniske hotel på Krystalgade, hvor det urbane liv og historiske arkitektur samles i en enhed. Du får det fulde overblik over dine muligheder på Hotel Skt Petri her

Alle lokalerne har rig mulighed for at danne rammerne for en bred vifte af events. Petri Lounge inviterer indenfor til julefrokost, bryllup, firmafest, middagsselskab, reception og mange andre spændende arrangementer, hvor det gode selskab er i fokus.

Faciliteter

Har du særlige ønsker til faciliteter så undersøger vi det for dig. Kontakt os

tab-heading-img

SERVICES

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

tab-heading-img

TEKNISK UDSTYR

TV

Wifi adgang

tab-heading-img

FACILITETER

Overnatningsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

tab-heading-img

UDSTYR

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

tab-heading-img

Tjenester

Rengøring inkluderet

"De 5 trin ned" v. Hotel Skt. Petri

København, Krystalgade 22

Optaget

Ledighed er kun vejledende.
Send en forespørgsel

Venuesiden

"*" indikerer påkrævede felter

Send forespørgsel på

Vores eventkoordinatorer er klar til at give dig personlig vejledning og vi kontakter dig indenfor 24 timer

DD slash MM slash YYYY
Hidden
Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du sender forespørgsel accepterer du samtidig vores privatlivspolitik

Har du spørgsmål til "De 5 trin ned" v. Hotel Skt. Petri som du ønsker besvaret inden du sender forespørgsel

Kontakt-side

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lignende venues

Send forespørgsel på “De 5 trin ned” v. Hotel Skt. Petri