Peder Oxe

København

25-60 pers.

Send forespørgsel

Leder du efter et charmerende, sjælfuldt og stilrent sted at holde fødselsdag, konfirmation eller måske julefrokost? Så foreslår vi helt sikkert et nærmere kig på Peder Oxe, som i sandhed er en københavner klassiker.

Med 40 års virke har restauranten virkelig skabt et fantastisk sted. Her er hyggeligt og varmt trods der er højt til loftet og med lyse vægge. Der er virkelig tænkt på enhver detalje, når man kigger rundt, for her vil man opleve kunstværker og dekorationer rundt på væggene, som alt sammen skaber en helt utrolig atmosfære. Peder Oxe har flere forskellige lokaler, som passer både til mindre og større selskaber. Der er lokaler som violinstuen, kabinettet, jagtstuen m.m., som hver har deres unikke udsmykning og atmosfære. Alt efter hvilket type selskab og størrelse, er det muligt at booke det helt perfekte lokale hos Peder Oxe.

Du har mulighed for at invitere op til 60 personer indenfor hos Peder Oxe, og det foreslår vi, at du gør. For de er rigtig dygtige til at skræddersy arrangementer lige efter dine ønsker. Maden laves med inspiration fra det danske og franske køkken, og tager udgangspunkt i sæsonen. Så du og dine gæster kan forberede jer på, at i får en gastronomisk oplevelse, når der holdes fødselsdag, firmafest eller konfirmation her.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne besvare dine spørgsmål, så hvis der et eller flere, som melder sig, eller du har brug for hjælp til booking, fremvisning m.v., så må du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig videre.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

60

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY