Øregaard Room v. Hellerup Klub Brasserie

Hellerup

20-35 pers.

Send forespørgsel

Øregaard Room er et mindre selskabslokale ved Hellerup Klub Brasserie. Det ligger tilstødende til det store selskabslokale The Concord Room. Lokalet er især velegnet til de mindre selskaber af 20-35 spisende gæster, såsom den mindre julefrokost eller fejringen af fødselsdagen.

Fra 1920’erne og ca. 50 år frem var Hellerup Klub et samlingspunkt for kulturelle og lokale livsnydere, der søgte elegante og forførende omgivelser.

I november 2012 overtog Kasper Jørgensen – tidligere kendt fra Konrad og Bjørnekælderen. Her slog de dørene op til en nyfortolkning af Hellerup Klub i form af et Fransk brasserie, en bar og tilhørende selskabslokaler i skønne historiske rammer.

Her mødes du af en ægte fransk brasserie-stemning kombineret med en venlig og god service i uformelle, historiske og hyggelige rammer.

Tilstødende til Øregaard Room er også Øregaard Saloon og Library Room, som begge er ideelle til velkomst af jeres gæster.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit  selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Øregaard Room eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

35

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

35

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY