Montanasalen v. Kunstforeningen Gl. Strand

København

4-12 pers.

Send forespørgsel

Lad Kunstforeningen Gl. Strand være ramme om dit møde, foredrag, konference, virksomhedsevent eller andet, og giv dine medarbejdere, gæster eller kunder en særlig oplevelse omringet af kunsten. Kunstforeningen Gl. Strand ligger i en af byens fineste klassicistiske bygninger i hjertet af det historiske København.

Ud over at vise udstillinger med toneangivne danske og internationale kunstnere, kan de smukke lokaler også danne rammerne om dit møde, foredrag eller konference. Gl. Strand har to forskellige mødefaciliteter, som kan kombineres eller lejes hver for sig

I Montanasalen kan du holde mindre møder for op til 12 personer. Mødelokalet bliver hvert år udsmykket af en ny dansk kunstner, og lokalet er derfor ideelt til at inspirere og ideudvikle i. Montanasalen er selvfølgelig udstyret med AV-udstyr og øvrige mødefaciliteter og ligger med udsigt til Gammel Strand og kanalen.

Når du booker dit møde i Kunstforeningen Gl. Strand, kan du få forplejning fra Caféen i underetagen med alt fra morgenmad til frokost, snacks, kaffe, drinks m.m. Samtidig giver en booking af Gl. Strands mødefaciliteter også fri entré til kunsthallens udstillinger. Der er dermed mulighed for også at få en rigtig fin oplevelse enten før eller efter mødet.

Hvis du synes det lyder interessant med et mødelokale hos Kunstforeningen GL STRAND, men har brug for mere plads, man du se nærmere på Den store sal med plads til op til 80 deltagere. Det er også muligt at kombinere de to lokaler, hvis det giver bedst mening for jeres mødeform.

Sidder du med spørgsmål eller overvejelser, du gerne vil have hjælp til, så kontakt os endelig, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig videre i processen med at booke det perfekte mødelokale

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

12

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY