Montanasalen v. Kunstforeningen Gl. Strand

København

4-12 pers.

Send forespørgsel

Kunstforeningen Gl. Strand er en af Københavns fineste bygninger, og bygningen er uden tvivl fyldt med mange kunstoplevelser. Men faktisk er det også muligt at invitere indenfor til møde, foredrag, konference, virksomhedsevent m.m. For du vil finde utroligt fine mødefaciliteter her i disse unikke omgivelser.

Kunstforeningen Gl. Strand har to mødelokaler, og det mindste hedder Montanasalen. Her er der plads til op til 12 deltagere. Udover at lokalet er et flot mødelokale, er det også en kunstinstallation, som hvert år skifter. Det er helt sikkert unikke omgivelser at invitere indenfor i, men det vil uden tvivl også betage dine mødegæster. Her er rammerne helt sikkert til at inspirere og udfolde gode ideer. I dette fantastiske mødelokale finder du mødebord og AV-udstyr, så det er perfekt til møder i rigtig inspirerende omgivelser. I vil desuden have udsigt til kanalen.

Udover de flotte mødelokaler som kan bookes hos Kunstforeningen Gl. Strand, er der også andre tiltrækkende fordele ved at afholde sit møde her. I kan nemlig få forplejning fra deres egen cafe, som kan bidrage med alt fra morgenmad til frokost, snacks, kaffe, drinks m.m. Samtidig giver en bookning af deres mødefaciliteter også fri entré til kunsthallens udstillinger. Der er dermed mulighed for også at få en rigtig fin oplevelse enten før eller efter mødet.

Hvis du synes det lyder fedt med et mødelokale hos Kunstforeningen Gl. Strand, men Montanasalen muligvis er i det mindste, så fortvivl ej! Se nærmere på Den store sal, hvor der er plads til helt op til 150 deltagere. Det er også muligt at kombinere de to lokaler, hvis det giver bedst mening for jeres mødeform.

Sidder du med spørgsmål eller overvejelser, du gerne vil have hjælp til, så kontakt os endelig, så vi hurtigst muligt kan hjælpe dig videre i processen med at booke det perfekte mødelokale.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

12

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY