Mødelokalerne v. DISIE

København

2-25 pers.

Send forespørgsel

Mødelokalerne v. DISIE

Søger du et uformelt og prisvenligt mødelokale med plads til kreativ udfoldelse? Så er DISIE et eminent bud!
Lige der hvor Vesterbro og Sydhavnen møder hinanden på Enghavevej, ligger vores sociale kontorfællesskab, der siden 2009 har sat social innovation og entreprenørskab på den danske dagsorden. Hos DISIE er der højt til loftet og plads til store armbevægelser, med et særligt fokus på iværksætteri, netværk og ikke mindst bæredygtighed.

Kontorfællesskabet emmer af kreativitet og fællesskab, og har en rå og autentisk københavner indretning præget af upcyclede møbler og genbrugsmaterialer. Der bliver desuden brugt kræfter på sortering af affald, da vi netop har stor fokus på at vi ikke lavet et større aftryk på klimaet, end højst nødvendigt.

Selve mødelokalerne er lokaliseret på 3. og 4.  sal, og kan rumme alt imellem 2-25 personer. Alle lokalerne har som minimum inkluderet internet, white board, stort display, opvarmning, naturligt lys og rengøring. Det store mødelokale med plads til 25 personer er ligeledes udstyret med en stor projektor. Forplejning kan tilkøbes eller man kan vælge vores sammensatte pakkeløsninger med en samlet pris på lokale samt mad og drikke, alt efter hvad der ønskes.

DISIE ligger meget centralt. Der er kun 7 minutters gang til nærmeste metro station (Enghave plads) og kun 5 minutter til nærmeste S-tog station (Carlsberg). Der er flere muligheder for parkering. Der er gadeparkering lige ude foran, med en gennemsnitspris på 10 kr. i timen. Hvis man ønsker at parkere gratis, så kan man med fordel køre 300 m længere ned af Enghavevej og dreje til højre af Bavnehøj alle.

Mødelokalerne hos DISIE kan med fordel lejes sammen med vores kulturvenue VOLUME, hvis du skal afholde et større arrangement med mulighed for at trække jer tilbage i mindre grupper. VOLUME, som kan rumme op til 800 stående (350 siddende) gæster, kan selvfølgelig også lejes separat.

Sidder du med spørgsmål til mødelokalerne hos DISIE eller VOLUME venue, så kontakt os endelig, og så vender vi tilbage med svar hurtigts muligt.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

25

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY