Loungen v. Operaen

København

10-50 pers.

Send forespørgsel

Loungen ved Operaen

Operaen er en del af det Kongelige Teater, som også består af Skuespilhuset og Gamle Scene. Operaen er et overdådigt bygningsværk, som er virkelig imponerende at træde ind i. Til dagligt så er det her operaen holder til, som navnet også antyder, men det betyder ikke at Operaen ikke bliver brugt til meget andet – og du kan også leje et lokale til dit event her.

Operaen byder på forskellige lokaler, som kan lejes. Du finder bl.a. Loungen ved Operaen, som er et fleksibelt rum, som kan bruges til forskellige formål. Loungen ved Operaen er et af de mindre rum, som er gode til mere intime sammenkomster, møder m.m. I dette rum har du plads til op til 50 personer afhængig af bordopsætning. Du finder også både WiFi og AV-udstyr i Loungen, som gør rummet ideelt til afholdelse af møder. Rummet er placeret i rolige omgivelser, og der er også udsigt over Københavns Havn og da gamle fredede kraner. Det er dermed lækre omgivelser, som du kan holde dit møde, lancering eller præsentation i.

Som nævnt byder Operaen på mange forskellige lokaler, som kan bookes til forskellige formål. Faktisk kan Operaen rumme helt op til 1600 personer til et enkelt event. Du kan få overblik over de forskellige lokaler og faciliteter, som du kan bruge til dit arrangement lige her. Mulighederne er mange, og der skulle være gode chancer for, at du finder lige præcis det, som passer til dit event.

Hos Rentspace vil vi rigtig gerne have, at du altid får den bedste oplevelse. Derfor sidder vi klar til at besvare dine henvendelser, så tøv endelig ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre med planlægningen. Vi har også et stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, som kan gøre dine drømme til virkelighed, når du planlægger dit arrangement, og vi vil rigtig gerne dele dem med dig, hvis du har behov for det.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY