Lille Sal v. VOLUME

København

20-200 pers.

Send forespørgsel

Lille Sal VOLUME

På Volume er der højt til loftet – både fysisk og kulturelt. Vores hal danner året igennem ramme for forskellige kulturelle events såsom; koncerter, festivaler, modeshows, konferencer, debatter, loppemarkeder og andre kreative løsninger i alle afskygninger. Lille Sal Volume kan lejes separat, eller sammen med Store Sal. Vi skal gøre opmærksom på, at alle gæster skal være over 18 år, medmindre det er et familiekomsammen eller lignende.

Volume er et venue i København, hvor vi omfavner den industrielle historie og det rå udtryk, der danner de fysiske rammer for et af byens mest autentiske festlokaler. Den unikke bygning er en tidligere sporvognsremise, som nu er et samlingspunkt for nogle af Hovedstadens fedeste events. Volume inviterer indenfor i et af Københavns mest autentiske kultur venues.

Lokalet har gennemgået en stor akustisk regulering, og sikrer en tiptop musikalsk oplevelse. Lokalet har professionelt både lyd- og lysudstyr.

Står du og skal afholde et større firmaarrangement, kan Lille Sal Volume også tilpasse lokalet efter dit behov. Lokalet er stort, men kan nemt deles op i mindre områder til workshops eller en mere aktiv teambuilding. Volume har også flere andre spændende lokaler til rådighed, bl.a. mødelokaler. Se alle Volumes lokaler her.

Volume tilbyder bar, toiletter og garderobe.

Rentspace hjælper gerne med planlægningen af dit kommende event. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor konference, eller et lille møde. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe professionelle og uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Hvis du har spørgsmål til Volume, er du velkommen at kontakte os.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

200

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

200

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY