Lille Bornholm

København

16-50 pers.

Send forespørgsel

Centralt i København finder du en perle – nemlig Lille Bornholm. Her får man en autentisk atmosfære hvor murstensvægge, minimalistisk nordisk design samt new yorker stil er hvad der bedst beskriver rummet. Dette lokale er unikt og rigtig fint til både private og professionelle henseender. Lokalet må bruges til kl. 22, derfor er dette sted ikke til de sene fester.

Lille Bornholm er som en hule, som både er stilren, rå, flot, hyggelig og eksklusiv. De mange nuancer i dette lokale indbyder til fleksibilitet for dit arrangement, da det kan bruges til rigtig mange forskellige typer. Derudover er der også eminent gode rammer for at sætte sit helt eget præg på tema, opsætning og stemning. Når du booker Lille Bornholm, er der plads til, at du kan invitere op til 50 gæster. Så uanset om du går og planlægger konfirmation, barnedåb, julefrokost, firmafest eller noget helt andet – så hersker der ingen tvivl om, at dette lokale er perfekt. Den varme og behagelige atmosfære, skaber bare fantastiske rammer, uanset type af arrangement eller begivenhed som skal fejres.

Derudover har Lille Bornholm også en dygtig og meget kompetent eventkoordinator, som kan hjælpe dig med at planlægge. Eventkoordinatoren er ekspert i at udnytte lokalet på allerbedste vis, så I altid får det optimale ud af lokalet.

Vil du rigtig gerne se lokalet? Så kontakt os endelig, så hjælper vi dig gerne med at arrangere det. Derudover foreslår vi også, at du tager et kig på vores samarbejdspartnere og leverandører. Her finder du catering, musik og alt derimellem som bare lige kan sætte prikken over i’et til din fest.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

35

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY