Landsholdet Lokaler

Herlev

10-100 pers.

Lokaleleje fra kr. 6.000.-

Send forespørgsel

Landsholdet Lokaler

Med store vinduespartier og flot indgang byder “Landsholdet Lokaler” dig velkommen. De moderne lokaler er beliggendes i Herlev i udkanten af København.

Landsholdet Lokaler er egnet til det meste. Som privatperson kan du afholde livets store begivenheder som bryllup, konfirmation eller barnedåb. Den store fleksibilitet i lokalet, gør at du kan opstille borde lige som du har lyst. Lokalt kan lejes som det er, eller der er mulighed for at bestille mad og drikkevarer gennem samarbejdspartnere. Ved de store flotte plankeborde er der plads til op til 72 spisende gæster.

Udover selve lokalet, er der et stort køkken med alt det udstyr som hører til. Der er også service til 100 kuverter, og i kan frit benytte jer af det store udvalg af skåle, fade, serveringsbestik mv.

Hvis du ønsker at leje Landsholdet Lokaler til dit næste firmaarrangement, er dette også muligt. Vi hjælper dig gerne med at få arrangeret dit møde med efterfølgende middag, mini-konference, produkttræning eller hvad du ellers har brug for. Vores samarbejdspartners hjælper dig gerne, med en forplejningspakke, så at der er mad, kaffe, kage, frugt og andet, til dine gæster eller deltagere.

Går du i bryllupstanker? Skal du afholde et stort eller lille firmaarrangement? Eller noget helt andet? Rentspace hjælper dig gerne med planlægningen. Vi tilbyder gratis og personlig betjening, hvis du skal afholde en stor konference, et lille møde, eller et privat arrangement. Gennem godt samarbejde stræber vi efter at imødekomme alle dine ønsker og skabe både professionelle men især uforglemmelige rammer for dig og dine gæster.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Landsholdet Lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

72

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY