Kunstforeningen Gl. Strand

København

10-150 pers.

Send forespørgsel

Kunstforeningen Gl. Strand

Kunstforeningen Gl. Strand byder på rigtig mange flotte og spændende udstillinger. Men faktisk byder bygningen på meget mere, da der også er rig mulighed for at holde møder, virksomhedsevents, foredrag og meget mere her.

I en af Københavns fineste bygninger, finder du Kunstforeningen Gl. Strand, og det er et virkelig fint og måske lidt anderledes sted at holde dit næste møde. Her vil i være i flotte omgivelser omringet af kunst, som bare skaber kreative rammer. Du har her mulighed for at leje to forskellige mødefaciliteter, som kan lejes hver for sig, men du har også mulighed for at kombinere de to.

Den store af salene kan rumme alt fra 10 – 80 personer og bordopstillingen kan ligeledes variere. Der er mulighed for forskellige mødeborde eller teateropstilling – alt efter hvad der giver mening for netop jeres møde. Salen er utroligt smukt udsmykket af den danske billedkunstner Erik A. Frandsen. Her er der spejlvæg og udgang til en hyggelig gårdhave, som i også kan benytte.

Den mindre sal hedder Montanasalen, og har plads fra 8 – 14 personer. Udover at lokalet er et flot mødelokale, er det også en kunstinstallation, som hvert år skifter. I dette fantastiske mødelokale finder du mødebord og AV-udstyr, så det er perfekt til møder i rigtig inspirerende omgivelser. I vil desuden have udsigt til kanalen.

Udover de flotte mødelokaler som kan bookes hos Kunstforeningen Gl. Strand, er der også andre tiltrækkende fordele ved at afholde sit møde her. I kan nemlig få forplejning fra deres egen cafe, som kan bidrage med alt fra morgenmad til frokost, snacks, kaffe, drinks m.m. Samtidig giver en bookning af deres mødefaciliteter også fri entré til kunsthallens udstillinger. Der er dermed mulighed for også at få en rigtig fin oplevelse enten før eller efter mødet.

Rentspace vil rigtig hjælpe med at gøre planlægningen så let som overhovedet muligt, så kontakt os endelig hvis i sidder med spørgsmål. Så skal vi gøre vores bedste for svare jer hurtigst muligt, så I kan komme videre med planlægningen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

15

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY