Konferencelokaler v. Oslobåden

København

8-210 pers.

Send forespørgsel

Konferencelokale ved Oslobåden

Søger du ekstravagante og luksuriøse omgivelser at afholde konference i? Så har du her muligheden for at booke et konferencelokale, som er langt udover det sædvanlige. Med et konferencelokale på Oslobåden får du nemlig samtidig et minicruise til dig og dine deltagere – det bliver helt sikkert en konference, som I sent vil glemme.

Servicen og professionalismen er i top, når man booker et konferencelokale ved Oslobåden. Her vil der nemlig være en konferencemanager, som tager imod jer og vil være tilgængelig igennem jeres overfart, hvis I skulle få brug for hjælp. Dermed kan I fokusere på det, som I er kommet for. Ombord vil I også finde en lækker lounge, hvor der vil være forfriskninger til jer. Faciliteterne er helt i top og det er moderne auditorier I vil være i, hvor udstyret også er på plads. Der er gratis WIFI, projektor, whiteboard m.m.

På den 2-dages minicruise har I selvfølgelig også mulighed for at nyde Oslobådens andre oplevelser som restaurantbesøg, nyde en drink i en af barerne, opleve underholdningen om aftenen eller bare slappe af og nyde den friske havluft og flotte udsigt. Hvis forretning og fornøjelse skal blandes, så kan selskabsrestauranten Blue Riband bookes. Denne restaurant er for konferencegæster eller større selskaber, så det er oplagt at besøge denne sammen med konferencedeltagerne. Her er der en lækker á la carte menu og de dygtige kokke vil servere noget lækkert og smagfuldt mad til jer.

Har du brug for noget mindre end et helt auditorium? Så fortvivl ej, for på Oslobåden finder du nemlig også mindre mødelokaler – og en del af dem er med en lækker havudsigt. Ombord finder du også mange andre muligheder for at booke et lokale, alt efter hvad du har brug for. Du kan få et overblik over dem her.

Har du brug for hjælp til booking eller spørgsmål, så send og endelig en besked, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt, så du kan komme videre med planlægningen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY