Hovedbygningen v. Sonnerupgaard Gods

Hvalsø

25-70 pers.

Send forespørgsel

Hovedbygningen v. Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods’ smukke hovedbygning blev opført i 1852. Der er indrettet i herskabelig stil med respekt for bygningens historie, og her spreder hyggen sig fra velkomstdrinken i Ankomsthallen til ilden ved Pejsestuen. Her får du sildebensparket på gulvet, ankomsthal og stor balsal, bevaret og moderniseret. Hovedbygningen inviterer til intim hygge, I omgivelser med historie.

Ankomsthallen er yderst velegnet til velkomstdrinks og buffet. Foyeren er en smuk hall, og herfra går der en trappe op til værelserne på førstesalen. Herreværelset er, med sine omtrent 15 kvadratmeter, Hovedbygningens mindste rum. På traditionel vis kan værelset benyttes eksklusivt til voksensnak, men egner sig også glimrende som børnehjørne eller ungdomshule. Pejsestuen byder på varm hygge foran den meterlange pejs, hvor jeres gæster kan hvile ører og ben, mens festen fortsætter i Spisesalen. Hovedbygningens charmerende spisesal kan rumme op til 60 personer ved rundborde og 70 personer ved langborde.

Fra Spisesalen er der udgang til Sonnerupgaard Gods fantastiske park, som I får til rådighed. Her er både haveterrasse og søterrasse. Hovedbygningen er desuden indrettet med komplet køkken, borde, stole samt inventar til 70 personer.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

70

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

60

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY