Hovedbygningen v. Sonnerupgaard Gods

Hvalsø

25-70 pers.

Få et tilbud

Sonnerupgaard Gods’ smukke hovedbygning blev opført i 1852. Der er indrettet i  herskabelig stil med respekt for bygningens historie, og her spreder hyggen sig fra velkomstdrinken i Ankomsthallen til ilden ved Pejsestuen. Her får du sildebensparket på gulvet, ankomsthal og stor balsal, bevaret og moderniseret.Hovedbygningen inviterer til intim hygge, I omgivelser med historie.

Ankomsthallen er yderst velegnet til velkomstdrinks og buffet. Alternativt kan den også anvendes som værelse. Foyeren er en smuk hall, og herfra går der en trappe op til værelserne på førstesalen. Herreværelset er, med sine omtrent 15 kvadratmeter, Hovedbygningens mindste rum. På traditionel vis kan værelset benyttes eksklusivt til voksensnak, men egner sig også glimrende som børnehjørne eller ungdomshule.

Pejsestuen byder på varm hygge foran den meterlange pejs, hvor jeres gæster kan hvile ører og ben, mens festen fortsætter i Spisesalen. Hovedbygningens charmerende spisesal kan rumme op til 60 personer ved rundborde og 70 personer ved langborde.

Fra Spisesalen er der udgang til godsets fantastiske park, som I får rådighed over. Her er både haveterrasse og søterrasse. Hovedbygningen er desuden indrettet med komplet køkken, borde, stole samt inventar til 70 personer.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

70

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

-

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

60

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad tilladt

Egne drikkevare tilladt

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Gratis parkering

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Roomservice

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Få et tilbud fra Hovedbygningen v. Sonnerupgaard Gods?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues