HIVE

København

20-600 pers.

Send forespørgsel

Lokalet kan ikke lejes torsdag-lørdag

HIVE er en eksklusiv natklub, som er en pulserende perle i det skandinaviske natteliv. HIVE kan betegnes som en high-end natklub, hvor service og oplevelse er helt i top. HIVE er beliggende i det centrale København, og dette venue kan du booke til dit næste firmaarrangement eller et privat arrangement. Det her er helt sikkert det perfekte sted, hvis man gerne vil skabe en eksklusiv og samtidig festlig aften.

Rå trælofter, flisebelagte bænke og båse beklædt i sort læder skaber et eksklusivt, urbant udseende, som HIVE har skabt i samarbejde med den anerkendte indretningsarkitekt Anders Busk Faarborg. Klubben vil altid stå 100% skarpt til dit event. Her er det helt fint at have høje forventninger. HIVE kan indfri dem.

På HIVE er der adgang til Wi-Fi, et lydanlæg, en mikrofon, en scene samt professionelt audio- og lysudstyr. Der er dermed nogle helt fantastiske rammer til at gøre din begivenhed til en aften eller dag du og dine gæster sent vil glemme. Når du booker denne lokalitet til dit event, så får du hele tre forskellige rum samt 2 dansegulve. Dermed er der gode chancer for en festlig aften. HIVE skal nok sørge for høj og eksklusiv service, og så sørger du for det gode selskab!

Hos Rentspace gives der personlig og fleksibel rådgivning, når det kommende event, møde eller fest skal planlægges. Vi lytter til dine behov, og vi stræber efter at imødekomme dine vilde drømme. Sammen kan der skabes et uforglemmeligt minder og gode fester, hvor der er øje for detaljerne og helhedsoplevelsen. Kontakt os endelig og få svar på de spørgsmål, som du måtte sidde med.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

600

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Scene

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY