Hidden Garden v. Hotel Skt Petri

København

10-250 pers.

Send forespørgsel

Hidden Garden v. Hotel Skt Petri

Hidden Garden v. Hotel Skt Petri ligger i smørhullet af det pulserende København. Her er der mulighed for at trække sig tilbage fra det hektiske tempo og skabe rammerne for et mere afslappet koncept. Omgiv dit næste event med grønne oaser, moderne møbler og en industriel New Yorker følelse.

Hos Skt Petri brænder de for at ændre folks opfattelse af hotelrestauranter, så lokale københavnere også svinger forbi til en eksklusiv oplevelse og mærker den tiltalende lounge stemning. Her mødes koncept og byliv i et væld af udendørsmuligheder med fokus på komfort og helhedsoplevelsen.

Skt Petris restaurant maksimerer din kulinariske oplevelse med små delikatesser og simple retter. Det gastronomiske univers er skabt af køkkenchef Thomas Larsen, og det byder på et bredt udvalg af større smagsoplevelser. Maden matcher terrassens miljø og stemning, hvor der er mulighed for at invitere til et arrangement af højeste kvalitet.

Det ikke kun den exceptionelle kulinariske oplevelse, der er i fokus. Det er det gode selskab, der betyder noget, når man vælger Hotel Skt Petri. Der er fokus på “Less is more”, og de stræber efter at give en uforglemmelig service til det spændende arrangement.

Ved Hidden Garden v. Hotel Skt Petri er der mulighed for at afholde små og store arrangementer både for virksomheder og privatpersoner. Mulighederne er store med kreative løsninger inden for launch fester, receptioner, middage og andre eventtyper. Hotellet udlejer ligeledes andre lokaler til eventbenyttelse. Læs mere om deres hyggelige Lounge, lyse Boksen og minimalistiske mødelokale Center Stage. 

Hos Rentspace tilbydes der fleksibel og professionel hjælp til planlægning af private- og erhvervsarrangementer. Der lyttes til jeres behov og drømme inden for tema, mad, drikkevarer, underholdning og meget andet. Disse imødekommes på bedste vis gennem samarbejde og personlig kommunikation. Kontakt os, hvis du høre nærmere eller ønsker en fremvisning af Skt Petris mange muligheder og lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

250

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Tagterrasse

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY