H4 VENUE

København

15-150 pers.

Send forespørgsel

Mangler du et lokale til en begivenhed eller arrangement, som er placeret i hjertet af København? Så skal du uden tvivl se nærmere på H4 Venue. Her finder du et total renoveret lokale på 612 KVM, som er virkelig fint.

Med dette lokale fra H4 Venue er mulighederne mange. Her kan der afholdes mange typer af events, da lokalet af meget alsidigt og dynamisk. Her kan der bl.a. holdes kunstudstilling, konference, modeshow, fotoskydning, lagersalg, workshop, foredrag, firmaarrangement – og dette er blot et lille udpluk af, hvad der kan lade sig gøre her. Du finder 1 langt rum, 2 mødelokaler, 2 badeværelser, køkken, elevator og WIFI ved H4 Venue. Udover at faciliteterne er i orden, er det også et rigtig smukt venue. Der er et storslået indgangsparti, reetableret stuk, sildebensparketgulv og 4 meter til loftet. Altsammen noget der gør rummet utroligt smukt og majestætisk, og så kan det rumme helt op til 150 personer. Dermed har du mulighed for, når du booker H4 Venue, at samle kollegaer, samarbejdspartnere, kunder, gæster m.m. til et hav af forskellige arrangementer.

Hos Rentspace er vores fornemmeste opgave, at hjælpe dig med at finde det perfekte lokale til dit arrangement eller event. Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp, så kontakt os endelig. Vi har også en række samarbejdspartnere, som hjælper dig med at skabe lige præcis de rammer, som du ønsker. Vi har samlet dem til dig lige her.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

150

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Langborde kan tilkøbes

Stole kan tilkøbes

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY