Grossererens Kontor v. Kjær & Sommerfeldt

København

4-8 pers.

Send forespørgsel

Kjær & Sommerfeldt er Københavns ældste vinforhandler, og har eksisteret siden 1875. Til trods for det i dag er en moderne virksomhed, så har de bevaret den gamle stil, når du træder ind ad døren. Her vil du opleve en helt unik atmosfære, og det er en oplevelse, at kunne invitere din gæster indenfor – for Kjær & Sommerfeldt gemmer på mere end bare luksuriøse vine, de har også selskabslokaler, som kan lejes til forskellige formål.

Et af deres rigtig fine lokaler er Grossererens kontor ved Kjær og Sommerfeldt. Lokalet har fungeret som direktionskontor fra 1928-1982. Her holdte den gamle grosserer til, samt de tre efterfølgende direktører. Det er et intimt lokale, som er smukt renoveret, men du vil faktisk stadig finde de originale møbler i lokalet. På væggene hænger der flere historiske dokumenter, I vil bl.a. kunne læse udnævnelse til Kongelig Hofleverandør tilbage fra 1910. Der er ingen tvivl om, at det er et spændende lokale. Der er plads til 4-8 personer, og dermed er Grosserers kontor ved Kjær & Sommerfeldt ideelt til mindre samtalemøder, bestyrelsesmøder eller lignende, hvor man ikke skal samles så mange. Her får man i sandhed en helt unik mulighed for, at afholde sit møde i historiske omgivelser.

Kjær & Sommerfeldt har flere lokaler, så hvis du eksempelvis mangler et lokale, som kan rumme en større forsamling, så tag et kig på deres andre lokaler – vi har samlet dem lige her til dig.

Hos Rentspace har vi samlet et hav af forskellige lokaler til dig, så du nemt, hurtigt og overskueligt kan finde det perfekte match til det event du skal afholde. Men hvis du har brug for hjælp, eller sidder med spørgsmål så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig videre i din søgen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

8

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

8

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY