Ginbaren v. The Bird & the Churchkey Aarhus

Århus

20-70 pers.

Send forespørgsel

På Ginbaren v. The Bird & the Churchkey i Aarhus har de over 50 forskellige øl og 20 perfekt serverede Gin&Tonics. Her er personalet både ølentusiaster og ginnørder, så der er gode råd at hente, hvis du ikke helt ved, hvad dit selskab kunne have lyst til.

Med en placering centralt i Aarhus midt på Skolegade er det nemt at komme til Ginbaren, hvorfor det er et oplagt venue til et launch party eller måske en fødselsdag.

Indretningen er meget ‘loose’ med loungemøbler, hvilket giver en uformel stemning med plads til samtaler. Der er ikke traditionelle spisemøbler, men det er stadig muligt at servere mad for gæsterne. Hiv fat i os hos Rentspace, så får vi indhentet et tilbud til jer.

Når du vælger at booke Ginbaren til dit arrangement har du to muligheder. Du kan enten leje selskabslokalet “stuen” med plads til 40 gæster eller hele baren. Her er der plads til 70 gæster.

Rentspace står klar til at hjælpe dig med dit kommende event. Vi tilbyder personlig og gratis rådgivning gennem en tilknyttet event konsulent, der er med i hele processen – lige fra planlægning til afvikling.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

75

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

70

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde kan tilkøbes

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY