Gårdhaven v. Cock’s & Cows Gammel Strand

København

10-50 pers.

Send forespørgsel

Vil du gerne samle op til 50 personer til et arrangement i super hyggelige omgivelser? Må vi så foreslå Gårdhaven ved Cock’s & Cows? – For her er der nemlig ikke sparet på de hyggelige omgivelser, som helt sikkert vil bidrage til en fantastisk dag eller aften.

Der er ikke sparet på detaljerne, når man ser Gårdhaven ved Cock’s & Cows Gammel Strand. Her finder du fine detaljer på væggene, brosten, rolige farver og planter så man virkelig har følelsen af at være udenfor, samtidig med at den er indrettet i en varm og rolig stil. Gårdhaven er gennemført og er en mega lækker lokation at holde fødselsdag, forretningsfrokost eller noget helt tredje ved. I gårdhaven er der plads til hele 50 personer, så der er rig mulighed for at samle de nærmeste til et hyggeligt arrangement.

Hos Cock’s & Cows bliver der serveret lækre burgere og drikkevare, som får ens mund til at løbe i vand. Udover at det er et lækkert sted at spise, så er der også mulighed for at holde event og arrangementer hos dem. De hjælper gerne med, at opfylde dine kreative og inspirerende ønsker til festen eller sammenkomsten, så du får det, som du gerne vil have. Her er det underordnet om det er en fest med højt humør og spas, der skal holdes, eller om det er en forretningsfrokost, hvor professionalismen er i højsædet. Alt kan lade sig gøre.

Vil du rigtig gerne opleve Gårdhaven ved Cock’s & Cows til din næste fest? Så skynd dig at booke den før en anden gør det. Vi her hos Rentspace vil også rigtig gerne hjælpe dig, hvis du sidder med spørgsmål, eller har brug for hjælp. Så giv os et ring eller smid en besked, så vender vi hurtigst muligt tilbage, så du kan komme videre med din planlægning.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Rygning tilladt (rygeområde)

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY