Eventlokalet v. Nordre Toldbod23

København

20-150 pers.

?
Prisen er inklusiv rengøring og så kan man selv medbringe forplejning.
Der er ingen borde/stole i lokalet, så dette skal lejes ekstra ind.

Lokaleleje fra kr. 30.000.-

Send forespørgsel

Eventlokalet v. Nordre Toldbod23 forener det rustikke med havnestemningen udenfor. Her er der lyse vægge og moderne løsninger omringet af historiske lokaler og nogle af Københavns fineste adresser.

Toldboden blev oprindeligt brugt af toldvæsenet til opkrævning af både og skibe, men lægger i dag grund til et hipt og populært byrum for Hovedstadens befolkning og turister. Her nydes der delikat gastronomi og lækre vine, mens solen glitrer i havets overflade. Der skabes en magisk stemning, når man træder udenfor og nyder udsigten over Kastellet, Operaen og Refshaleøen.

Lokalet har et stort indgangsparti, egne toiletter samt baglokaler tilknyttet. Det er oplagt at afholde bryllup og større arrangementer, hvor man ønsker den optimale lokalitet og fantastiske helhedsoplevelse. Nordre Toldbod23 kan dække op med smukke Finn Juhl møbler, og ved større arrangementer kan der mod beregning bestilles borde og stole i netop den udformning som der ønskes for det pågældende arrangement.

Lokalet råder over projektor, mens en endevæg tjener perfekt som lærred til foredrag, konferencer samt visuel underholdning til brylluppet.

Der er garanteret en fantastisk begivenhed, hvor mad, drikkevarer, service og lokale går op i en større helhed. Lad Nordre Toldbold23 tage dig under deres vinger og skabe en uforglemmelig dag/aften.

Hos Rentspace står vi klar til at rådgive dig, når der skal planlægges det kommende event, fest eller møde. Vi lytter til dine behov og ønsker, og vi stræber efter at imødekomme disse gennem personlig og fleksibel kundeservice. Kontakt os og hør nærmere om lokaleleje og evt. mulige rundvisninger, så du kan blive inspireret og se det fulde potentiale på egen hånd.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

80

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

60

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Langborde kan tilkøbes

Rundborde kan tilkøbes

Service kan tilkøbes (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY