Drivhus & Køkkenhave v. Restaurant Gemyse

København

15-26 pers.

Send forespørgsel

Hvordan lyder en fest i en grøn oase lige i hjertet af Tivoli København? Hvis det lyder som noget, du rigtig godt kunne tænke dig, så er du klikket ind på det helt rigtige sted. For Drivhus & Køkkenhave ved Restaurant Gemyse er et helt unikt sted at holde en middag i en særlig anledning, en arbejdsfrokost, produktlancering eller en mindre reception.

Når I træder ind i drivhuset & køkkenhaven ved Restaurant Gemyse, træder I ind i et meget smukt rum, hvor der er kig til himlen. Atmosfæren her er meget rolig og stemningsfyldt, som passer til den sæson vi befinder os i. Her er der mulighed for at, du kan overraske dine gæster med et arrangement i helt unikke og grønne omgivelser. I Drivhus & Køkkenhave ved Restaurant Gemyse er der plads til op til 26 gæster. Så hvis du skal holde en intim og hyggelig fødselsdag, middag eller frokost for kollegaer eller samarbejdspartnere, så er dette helt sikkert en fantastisk mulighed, og noget som uden tvivl vil imponere dine gæster.

Drivhuset & køkkenhaven kan selvfølgelig også bruges i sammenhæng med restaurantens øvrige lokaler. De har nemlig hele 4 saloner, så hvis du skal holde et større arrangement som bryllup eksempelvis er drivhuset & køkkenhaven perfekt til en smuk reception under ”åben” himmel, og så kan festlighederne fortsætte inde i restauranten senere. Du kan læse meget mere om Restaurant Gemyses muligheder lige her.

Her hos Rentspace er der ingen tvivl om, at vores fornemmeste opgave er at finde det perfekte lokale til præcis den begivenhed, som skal fejres, eller det event som skal afholdes. Så hvis du sidder med spørgsmål til Drivhus & Køkkenhave ved Restaurant Gemyse eller et af vores andre lokaler, så tøv endelig ikke med at kontakte os, for vil rigtig hjælpe dig videre med planlægningen af dit arrangement.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

26

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

26

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY