DADA Lounge v. Hotel Skt Petri

København

20-90 pers.

Send forespørgsel

Hotel Skt. Petri er et eksklusivt hotel, som du finder i latinerkvarteret i København. Her emmer af eksklusivitet, og man oplever middelhavsstemningen i enhver detalje.

DADA Lounge ved Hotel Skt Petri er ingen undtagelse – og derfor kan det varmt anbefales, at man booker denne til sin næste firmaarrangement, fødselsdag eller noget helt tredje. Her er der en livlig og hyggelig stemning, hvor man bare kan nyde den intime og inspirerende atmosfære sammen med sine gæster. Her er der god mulighed for at holde både store og små arrangementer både som virksomhed og som privatperson. Der er mulighed for, at bruge det som et hyggeligt sted at nyde drinks, vin m.m., eller I kan også spise middag her. Hos Hotel Skt Petri, får man en kulinarisk gastronomisk oplevelse ved hvert måltid!

DADA Lunge ved Hotel Skt Petri er også oplagt at booke, hvis man har holdt et andet arrangement på hotellet, og man dermed gerne vil bruge den som en afslutning på dagen. Det kan være du har holdt en middag eller arrangement i Fugleburet med højt til loftet og store glasvinduer eller holdt reception på den hyggelige Hidden Garden. Måske et  større forretningsmøde i det minimalistiske Center Stage. Mulighederne er mange, og du får det fulde overblik over dine muligheder på Hotel Skt Petri her

Har du spørgsmål? Så send endelig Rentspace en besked, så hjælper vi dig gerne videre. Vi hjælper også gerne med at arrangere en rundvisning, hvis du har behov for det inden du booker loungen. Vi vil rigtig gerne være behjælpelige, så I får den bedste oplevelse.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

90

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

90

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY