Copenhagen NXT Door

København

25-120 pers.

?
Kontakt os for tilbud.

Kuvertpris fra kr. 1250,-

Send forespørgsel

Copenhagen NXT Door

Copenhagen NXT Doors lokalerne ligger i en stor åben gård med loungeområder og tagterrasse. Det trendy byrum indbyder til hyggeligt selskab, kreative løsninger og sommerarrangementer. Der er skabt en urban stemning, hvor konceptet emmer af kreativitet og følelsen af at være nede på jorden. Copenhagen NXT Door kan sagtens benyttes til alle slags events – lige fra konfirmation, forretningsmøde, workshop eller launch fest.

Placeret i en charmerende gammel industribygning med et råt og unikt designet “New Yorker”-look, er der plads til alle og enhver. Der er mulighed for en række forskellige bordopsætninger med simpel og moderne borddekoration. Køkkenet tager udgangspunkt i en moderne fortolkning af det traditionelle romersk-italienske trattoria, hvor der tilbydes friske råvarer af højeste kvalitet.

Copenhagen NXT Door har et professionelt, åbent køkken placeret midt i lokalet. Der serveres specialiteter fra Copenhagen NXT Door spændende køkken og har samtidig et fast samarbejde med Copenhagen Gourmet, der kan bryste sig med solid Michelin-erfaring og fantastisk gastronomi. På den måde kan der altid garanteres gastronomiske oplevelser i særklasse – med udgangspunkt i netop dine behov og ønsker.

Afhold et væld af arrangementer i de rustikke lokaler. Inviter på bryllup, fødselsdag, møde, julefrokost, firmafest eller meget andet, hvor der ønskes specielle, moderne og urbane rammer

Rentspace giver altid fleksibel og hurtig hjælp. Vi stræber efter at finde den bedste mulige løsning til dit event, møde eller fest. Der lyttes til dine behov og ønsker, og sammen vil vi skabe en uforglemmelig dag eller aften. Kontakt os hvis du vil have en rundvisning eller der er brug for yderligere information.

Kontakt os hvis Copenhagen NXT Door har interesse, og der ønskes yderligere information fra vores eventkonsulenter. Vi kan samtidig booke jer en rundvisning, så I kan opleve stedets fulde potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

120

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

90

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Parkeringsmuligheder

Tagterrasse

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY