Cock's and Cows v. Prags Boulevard

København

20-150 pers.

Send forespørgsel

Med Cock’s and Cows på Prags Boulevard er konceptet med cocktails og burgere rykket til Amager. Nærmere bestemt til hjørnet mellem Amagerbrogade og Prags Boulevard. Her er de altid klar til at servere lækre drinks og saftige burgere til hele Amager.

På Cock’s and Cows er der både plads til de mindre men bestemt også til de større selskaber. Venuet består bl.a. af tre forskellige rum:

  • The Mirror Room med plads til 25 gæster
  • The Library Room med plads til 20 gæster
  • Samt The Green Room med plads til 40 gæster

Ønskes der et større selskab kan alle tre rum samt ala carte restauranten lejes sammen, hvilket giver plads til et selskab på 125 gæster.

På Cock’s and Cows restauranter er indretning en stor prioritet, og der er derfor kælet for enhver detalje på deres restaurant på Amager også. Der er ikke noget overladt til tilfældighederne.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste private eller erhvervsmæssige arrangement. Vi lytter til dine behov og ønsker, og tilstræber altid at gøre vores bedste for at imødekomme disse. Vores service er gratis og fleksibel, og vi vil gøre vores for, at I får en uforglemmelig dag eller aften. Mad, drikkevarer, musik og underholdning skal selvfølgelig sidde lige i skabet.

Kontakt os, hvis Cock’s and Cows v. Prags Boulevard har interesse til en kommende begivenhed, eller en rundvisning kunne komme på tale. Vi anbefaler altid, at man ser stedet på egen hånd, for at få det fulde indblik i potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

150

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

100

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY