Karaoke v. Cock's & Cows Gammel Strand

København

10-20 pers.

Send forespørgsel

Er det tid til at samle venner og bekendte til en sjov aften i festligt lag? Så tag dem med på karaokebar, hvor i sammen kan synge for jeres lungers fulde kraft og få en uforglemmelig aften.

Når du træder ind på Cock’s & Cows karaokebar ved Gammel Strand, så er der ingen tvivl om, at det er en super cool indrettet bar. Her vil en amerikansk stemning ramme dig med de fede møbler og rå murstensvægge. Her er der kælet for detaljerne, og de fleste vil helt sikkert få et smil på læben bare ved at træde ind her. Der er derfor også med garanti dømt fest, farver og meget sjov, hvis du inviterer venner, veninder, kollegaer eller familie med herind til din fødselsdag, hyggeaften eller noget helt tredje.

Maden på denne karaokebar er ligeledes amerikansk inspireret, og på menuen finder du nemlig burgere, som muligvis er Københavns bedste. Hos Cock’s & Cows på Gammel Strand, kan der også mixes et hav af forskellige drinks, som bare smager eminent godt. Dermed skal der ikke herske nogen tvivl om, at der er rig mulighed for at få en kanon sjov aften med burger & cocktails, hvor I heller ikke behøver at spare på grin og smil.

Cock’s & Cows sætter en ære i at hjælpe dig med, at afholde det event eller den fest du drømmer om. Uanset om det skal være fest og farver eller forretning, så er det en mulighed ved deres lokaliteter. Derfor skal du endelig ikke tøve med at invitere til fødselsdag, firmafest eller forretningsfrokost her – for alt kan lade sig gøre.

Lyder en tur på Cock’s & Cows karaokebar, som noget du skal prøve? Så tøv endelig ikke med at booke bord, for her er der garanti for en lækker aften. Har du spørgsmål til lokaliteten eller Rentspace så kontakt os, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt. Har du brug for yderligere sparring til planlægning af din fest, så tag et kig på alle vores samarbejdspartnere og leverandører, så du får den fest du drømmer om.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

20

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

20

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY