Center Stage 1-2 v. Hotel Skt Petri

København

50-180 pers.

Send forespørgsel

Det 5 stjernede Hotel Skt Petri er en unik perle i midten af København. Her får du eksklusive designomgivelser, hvor der er tænkt over hver enkelt detalje. På Skt. Petri brænder de for at ændre folks opfattelse af hotelrestauranter,  så det ikke kun er for turister, men at lokale københavnere også kommer forbi til en uforglemmelig oplevelse.

Her tager de sig af dig og dit selskab, så du kan tage dig af din forretning. Når du booker et af deres otte mødelokaler, har du fri adgang til business-området med professionelle konferencetjenere og gratis friskbrygget kaffe.

På Hotel Skt Petri sørger vi for din sikkerhed og skaber tryghed ved at vi tydeligt overholder alle krav fra sundheds myndighederne omkring afstand, hygiejne og værnemidler. F.eks. Skt Petri’s personale bar mundbind helt tilbage fra August før det blev påkrævet af myndighederne.

Hos Rentspace tilbyder vi fleksibel og gratis eventhjælp. Hvad enten det omhandler fest, møde eller andre eventtyper, står vi klar med personlig rådgivning, der forenkler din planlægningsproces. Du får tildelt din egen personlige eventkonsulent, som lytter til dine behov og drømme. Der stræbes efter at imødekomme disse på bedste vis. Gennem gensidig samarbejde kan der sagtens skabes et fantastisk arrangement med fokus på detaljerne og dit  selskab.

Kontakt os, hvis du har fået interesse for Hotel Skt. Petri eller ønsker nærmere information.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

120

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

180

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Projektor

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Tagterrasse

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Industrikøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY