Cavling Suiten v. Blank Venue & Pop-up

København

5-50 pers.

Få et tilbud

Blank venue & pop-up er et unikt Brand Staging Space beliggende i hjertet af København i den historiske og smukke ejendom, Ny Rosenborg. Lokalet tilbyder en eksklusiv ramme om pressemøder, influencer-events, pop-up showrooms, kundearrangementer, private dining, produkttræning, møder og konferencer. ydermere bliver Blank flittig brugt til julefrokost, fødselsdage, konfirmationer og lignende private arrangementer.

Suiten og det tilstødende møderum er elegant og gennemført indrettet med Arne Jacobsen og Erik Jørgensen inventar samt pænt service og udsmykning fra Lyngby og Holmegaard.

Stedet råder over en moderniseret herskabslejlighed på knap 300 kvm. med højt til loftet og masser af dagslys. Lokationen er indrettet, således det er nemt og fleksibelt at tilføre netop dit brand/tema.

Vil din virksomheden eksponere produkter, så beslutningstagere og influencers får det bedst mulige indtryk af dit brand, tilbyder stedet en række udstillings-systemer og møbler, som nemt kan omdannes til en mini-messe/showroom i lokalet, såsom garderobestativer, podier, reoler, montrer, bakker m.m.

 

Hos Blank venue & pop-up har man mulighed for at lave en 100% gør det selv-løsning til en god pris eller få en løsning, hvor alt er arrangeret fra a – z.

 

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter. Herudover anbefaler vi altid, at I kommer på en rundvisning, så I med egne øjne kan se lokalernes store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

24

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

50

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

48

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

30

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

20

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

100

Gulvareal

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad tilladt

Egne drikkevare tilladt

Forplejning leveres af venue

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

TV

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Borde/stole inkluderet

Kontorartikler kan tilkøbes

Langborde/stole inkluderet

Papir og blyanter/kuglepenne kan tilkøbes

Rundborde/stole inkluderet

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

Whiteboard

food-icon

Tjenester

Egen rengøring tilladt

Rengøring kan tilkøbes

Serveringspersonale kan tilkøbes

Vært/værtinde inkluderet

Få et tilbud fra Cavling Suiten v. Blank Venue & Pop-up?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues