Cavling Suiten v. Blank Venue & Pop-up

København

5-50 pers.

?
Det er muligt at få forplejning fra Blank, hvis dette ønskes.
Rengøring kan tilkøbes fra kr. 1.125.-.
Depositum kr. 5.000.- betales, når bookingen foretages.
Man har tilgang til lokale fra kl. 08 og frem til kl. 24, hvor der skal lukkes ned. Dvs. at det er ikke muligt at afholde arrangementer til efter kl. 24 hos Blank.

Lokaleleje fra kr. 10.000.-

Send forespørgsel

Cavling Suiten Blank Venue & Pop-up

Cavling Suiten Blank venue & pop-up er et unikt Brand Staging Space beliggende i hjertet af København i den historiske og smukke ejendom, Ny Rosenborg. Lokalet tilbyder en eksklusiv ramme om pressemøder, influencer-events, pop-up showrooms, kundearrangementer, private dining, produkttræning, møder og konferencer. ydermere bliver Blank flittig brugt til julefrokost, fødselsdage, konfirmationer og lignende private arrangementer.

 

Cavling Suiten Blank Venue & Pop-up og det tilstødende møderum er elegant og gennemført indrettet med Arne Jacobsen og Erik Jørgensen inventar samt pænt service og udsmykning fra Lyngby og Holmegaard.

Stedet råder over en moderniseret herskabslejlighed på knap 300 kvm. med højt til loftet og masser af dagslys. Lokationen er indrettet, således det er nemt og fleksibelt at tilføre netop dit brand/tema.

Vil din virksomheden eksponere produkter, så beslutningstagere og influencers får det bedst mulige indtryk af dit brand, tilbyder stedet en række udstillings-systemer og møbler, som nemt kan omdannes til en mini-messe/showroom i lokalet, såsom garderobestativer, podier, reoler, montrer, bakker m.m.

Hos Blank venue & pop-up har man mulighed for at lave en 100% gør det selv-løsning til en god pris eller få en løsning, hvor alt er arrangeret fra a – z.

Hos Rentspace ønsker vi at hjælpe dig med at planlægge jeres næste event. Vi lytter til jeres behov og ønsker, og vi gør vores bedste for at komme disse til livs på bedste vis. Vi rådgiver gratis og sammensætter fleksible løsninger i samarbejde med jer og vores professionelle værter. Herudover anbefaler vi altid, at I kommer på en rundvisning, så I med egne øjne kan se lokalernes store potentiale og muligheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

50

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

50

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

48

Ved runde borde

Download plantegning

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

TV

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

food-icon

Udstyr

Anretterkøkken

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring kan tilkøbes

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY