BOOK1

Århus

25-50 pers.

Send forespørgsel

BOOK1 Hostel

Lokalerne kan kun benyttes til firmaarrangementer.

BOOK1 Hostel er et hipt og moderne hostel, som har et unikt design, som er meget ulig det, vi normalt kender fra hostels i dag. BOOK1 er en del af Brøchner Hotel-kæden, som er kendt for sin eksklusivitet og luksuriøsest, og selvom BOOK1 er et Hostel, så gør det sig bestemt også gældende her. Derfor er det bestemt helt ikke en dårlig lokalitet til dit næste event, hvis du mangler et fedt sted i Århus.

BOOK1 bryder rammerne for hele hostel konceptet, da det har sit helt eget cool og eksklusive design, som bare gør det til en helt særlig oplevelse at besøge. Der er en super fed vibe og atmosfære, som bidrager til en rigtig god stemning, og du vil bl.a. finde airstreamer bar midt i det hele. Der er også en Foodcourt med hele fem forskellige madoplevelser. Der er dermed mange forskellige og fede faciliteter, som også gør dette hostel til et super fedt sted at afholde et event, fødselsdag, fest m.m. Der er mange muligheder for at stable et superfedt arrangement på benene på grund af de lækre omgivelser, og bare det at træde ind på dette hostel vil være i oplevelse i sig selv. Her er der tænkt på komfort og værtsskab, og hvis dine gæster har brug for overnatning, er der også mange forskellige muligheder for dette.

BOOK1 er beliggende i et lækkert kvarter i Århus. BOOK1 ligger midt i det populære område Mølleparken, som yderligere ligger tæt på alle de andre fede ting, som kan opleves i byen. Mølleparken er en lækker park, som er populær for både besøgende og lokale i Århus.

Hvis du synes BOOK1 lyder som et spændende sted, og du gerne vil holde din næste fest eller arrangement der, så kontakt os endelig, for at høre nærmere om de forskellige muligheder for at afholde det der. Vi vil også gerne sørge for at hjælpe dig videre i processen med planlægningen, så vi deler gerne vores store netværk at leverandører og samarbejdspartnere.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Overnatningsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY