Bøf & Ost

København

20-55 pers.

Send forespørgsel

Leder du efter et varmt og imødekommende sted med en rigtig dejlig atmosfære, som du kan invitere familie, venner eller kollegaer hen? Så se nærmere på Bøf & Ost her er indretning, stil og menu inspireret af Frankrig, og så er det tilmed et rigtig lækkert sted at fejre fødselsdag, bryllup, julefrokost eller måske holde en firmafest.

Du finder Restaurant Bøf & Ost ved Gråbrødretorvet i København, så det er beliggende dejligt centralt. Som nævnt er restauranten inspireret af Frankrig, og det både ser og mærker man fra det sekund, man træder indenfor. Det er i sandhed et rigtig dejligt sted at holde et arrangement. Den store pejs, de varme farver og det smukke billede af Gerda Wegener skaber en rigtig god stemning, som bare er perfekt, når der skal afholdes enhver form for arrangement.

Bøf & Ost er en del af Tholstrup-gruppen, som har flere forskellige restauranter, og har stor erfaring med at afholde et hav af forskellige typer af arrangementer. Derfor er de også rigtig dygtige til dette, og kan skræddersy aften og menu efter dine ønsker. Hos Bøf & Ost er menuen inspireret af Frankrig og det franske køkken og dets traditioner- De tager altid udgangspunkt i sæsonen, og på den måde er i altid garanteret en gastronomisk oplevelse her.

Hos Rentspace har vi gjort det så nemt som overhovedet muligt at finde og booke det perfekte lokale online. Men hvis du skulle få behov for hjælp, eller har spørgsmål, så send os endelig en besked, så vi kan hjælpe dig videre i processen.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

55

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

55

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Facilitet

Der er ingen valgmuligheder.

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY