Blue Riband v. Oslobåden

København

8-? pers.

Send forespørgsel

Blue Riband v. Oslobåden

Blue Riband er selskabsrestauranten ombord på Oslobåden. Her er der mulighed for at afholde private arrangementer i lækre rammer og med mindst lige så lækker mad. Det giver bare en helt særlig følelse at invitere sine gæster med på et todages minicruise, hvor der er rig mulighed for massevis af fantastiske oplevelser sammen.

Blue Riband er en rigtig hyggelig restaurant ombord på Oslobåden, som serverer velsmagende mad til dig og dine gæster. Det er en á la carte-restaurant, hvor i kan vælge imellem forskellige lækre forretter, hovedretter samt desserter. Deres kokke gør sig umage for at få tilberedt nogle smagfulde og lækre retter til jer. Blue Riband er Oslobådens selskabsrestaurant, hvilket betyder den er forbehold konferencegæster og private arrangementer. Den fungerer dermed som et selskabslokale. Det betyder, at man som minimum skal være otte personer, for at få fornøjelsen af Blue Riband.

Udover Blue Riband byder Oslobåden også på en masse andre ting som gaming room, bubble zone, restauranter og barer som dine gæster selvfølgelig kan få fornøjelsen af i løbet af de to dage I er på minicruise. Udover en masse oplevelser ombord, så får i også fornøjelsen af at opleve den skønne by Oslo, som ligeledes byder på mange fantastiske oplevelser. Her kan i tage rundt og opleve byen, og dens flotte bygningsværker, som er en god blanding af gammelt og nyt. Som en af de eneste hovedstæder i verden, har i også mulighed for at opleve noget natur, da byen ligger i bunden af fjorden, og udkanten er dækket af skov.

Oslobåden byder på rigtig mange muligheder, hvis du skal holde en fest, selskab, bryllup eller konference. Vi har samlet alle dine muligheder her, så du kan skabe dig et overblik over hvilke lokaler, som kan bookes på oslobåden.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig videre i processen, og du kan få planlagt din fest eller arrangement.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

-

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

-

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Udendørsområde

Udsigt

food-icon

Udstyr

Handikapvenligt

Høj musik tilladt

Langborde inkluderet

Rundborde inkluderet

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY