Biblioteket v. Villa Kultur

København

10-20 pers.

Få et tilbud

Biblioteket v. Villa Kultur ligger i stueetagen i et af Østerbros mest mystiske og spændende huse. På Krausesvej blev den store herskabsvilla bygget i 1880 og har kun været beboet af to familier. Den historiske bygning står uberørt hen med sine flotte detaljer iblandt Østerbros nyere arkitektur og villaer.

Biblioteket danner en skøn ramme for heldagsmøder, middagsselskaber eller inspirerende seminarer. Villaen fungerer samtidig som kulturhus, hvor værdierne bygger på fælleskab og kulturskabelse. Der er garanteret en speciel oplevelse, hvor byliv og kultur mødes under samme tag.

Villaen kan benyttes til diverse events og møder og er blevet brugt til forskellige performances, udstillinger og kreative workshops. Der er dog også mulighed for at afholde mere formelle arrangementer såsom møder.

Gæster i biblioteket kan ankomme til villaen gennem den hyggelige lounge, hvor man vil blive budt velkommen af villaens receptionist. Der ledes videre igennem skæve korridorer og ind i det charmerende bibliotek. Rummet er prydet med varme farver på væggene og møbler, som giver en rolig stemning. Lokalets størrelse kan danne et godt udgangspunkt for intime arrangementer, hvor der er fokus på mødets kvalitet og effektivitet. Alt imens Villa Kultur kan stå for forplejningen. I skal skam bare fokusere på mødets output, mens det resterende bliver tilrettelagt.

Som et ekstra fornemt touch kan den tilstødende vinterhave Orangeriet v. Villa Kultur lejes med. Her kan man gå fra bibliotekets mørke intensitet til orangeriets lyse, grønne oase, hvor pauser og briefing kan foretages i kontrast til det resterende forretningsmøde.

Rentspace hjælper dig gerne med at planlægge dit næste event. Vi lytter til dine behov og drømme, og vil imødekomme disse på bedste vis. Vi tilstræber at gøre alle parter glade og at skabe en uforglemmelig aften, hvor mad, drikkevarer og underholdning sidder lige i skabet. Kontakt os, hvis du ønsker mere information eller vil booke en fremvisning af Villa Kultur.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

20

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

12

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

20

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

-

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udsigt

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale kan tilkøbes

Få et tilbud fra Biblioteket v. Villa Kultur?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues