Balsalen v. Villa Kultur

København

22-100 pers.

Få et tilbud

På Krausesvej ligger den store herskabsvilla, Villa Kultur – bygget i 1880, som både har overlevet anden verdenskrig og 50 års byudvikling uden at miste meget af den oprindelige arkitektur.

I dag er Villa Kultur muligvis en af de eneste tilbageværende villaer af sin slags, som stadig er åben for offentligheden. Meget af den oprindelige arkitektur er stadig bevaret hvilke tydeligt mærkes. Villaen er et kreativt fællesskab, hvor kulturelle ildsjæle og entreprenører holder til – alle som brænder for at bidrage til Københavns kulturliv. For udover at være arbejdsfællesskab er Villa Kultur også vært for kulturarrangementer i mange afskygninger med fokus på nytænkende og eksperimenterende kunst og kultur.

Balsalen er en stemningsfyldt lokation for fødselsdage, bryllupper, koncerter, udstillinger, forestillinger m.m. Med plads til 60 siddende gæster i det lange rum vil der kunne afholdes intime arrangementer blandt industrielle møbler og gamle klinker. Villaen er renoveret med fokus på design og historie, hvor der er bevaret sjove detaljer, skæve korridorer og grønne oaser i husets orangeri. Træerne slænger sig over husets facade og skaber den velkendte hjemlige følelse, som er svær at finde i Hovedstadens betonkvarterer.
Til lokalet er der tilhørende bar i den gamle vinkælder (slyngelstuen), plads til selskabets jakker i garderoben, separate toiletter og egen indgang gennem den lille gård.

Som et ekstra touch kan vinterhaven Orangeriet lejes med. Her kan man gå ud i orangeriets lyse, grønne oase, hvor pauser og briefing kan foretages i kontrast til det resterende forretningsmøde. Ligeledes er det muligt at leje Biblioteket, der ligger i forlængelse af rummet.
Der er dermed rig mulighed for at sætte et privat eller erhvervsmæssigt arrangement op i Balsalen, hvor de nødvendige faciliteter er tilstede. Forplejning ved alle arrangementer er muligt.

Villaens magiske rammer kan bruges til alt fra kulturevents som koncerter og udstillinger til private fester og firmaarrangementer. Her er der rig mulighed for at skabe lige det event du har i tankerne. I villaen finder du også det fortryllende Orangeri, det intime Bibliotek og den hyggelige Dagligstue. Hele villaen kan dermed udlejes, hvis dette matcher et behov ved større begivenheder.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

100

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

24

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

80

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

40

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

60

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

22

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Catering tilbydes

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Parkeringsmuligheder

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

Service medfølger (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Barpersonale kan tilkøbes

Rengøring inkluderet

Serveringspersonale kan tilkøbes

Vært/værtinde inkluderet

Få et tilbud fra Balsalen v. Villa Kultur?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Relaterede venues