Arresten v. FÆNGSLET

Horsens

20-149 pers.

Få et tilbud

Arresten FÆNGSLET

Det her er en helt unik mulighed i Danmark. Hold dit møde, foredrag eller workshop i autentisk og helt uberørt men moderne fængselsgang. Arresten FÆNGSLET består af en midtergang med 23 celler på hver side. Her er plads til 149 personer og hele arresten fordeler sig på 140 kvm gang plus 23 celler på 6,2 kvm hver. Arresten egner sig derfor rigtigt godt til firmaarrangementet, hvor der både skal være plads til alle deltagere på en gang, men hvor cellerne bliver brugt til gruppearbejde og workshops eller teambuilding, hvor der skal arbejdes på hold i de små celle. Lokalerne er også oplagt at bruge til stående receptioner.

Den gamle arrest står fuldstændig urørt, siden statsfængslet lukkede ned i 2006. Derfor har lokalet den autentiske atmosfære, fra dengang der sad fanger som ventede på sin dom. Lokalerne bærer derfor også præg af at være brugte og men på en fed og ægte måde.

Hos Rentspace står vi til rådighed, og tilbyder gratis eventhjælp, og vil gerne sørge for at dit næste arrangement bliver lige som du ønsker. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af events, og hjælper dig med at gøre tanker til virkelighed. Vi har altid dig og dine gæster i fokus, og vejleder dig til at tage velovervejede beslutninger.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til Arresten FÆNGSLET, eller hvis du ønsker en fremvisning af nogen af FÆNGSLETS lokaler.

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

149

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

60

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad ikke tilladt

Egne drikkevarer ikke tilladt

Forplejning kan/skal leveres af venue

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Parkeringsmuligheder

Rygning tilladt (rygeområde)

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Langborde inkluderet

Stole inkluderet

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Få et tilbud fra Arresten v. FÆNGSLET?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY