1877-Laden v. Sonnerupgaard Gods

Hvalsø

70-1000 pers.

Send forespørgsel

1877-Laden Sonnerupgaard Gods

Antikt, smukt og rustikt – Tre ord som kort beskriver 1877-Laden Sonnerupgaard Gods. Originale håndhuggede bjælker, kampestenene i væggene og 11 meter til toppen af loftet gør laden til et festlokale, der gør at folk taber kæben, når de træder ind i lokalet. Lokalet er en gammel korn- og maskinlade som har fået indlagt gulv og gulvvarme, og er ellers bevaret i den gamle rustikke stil. Der er plads til op til 350 spisende personer.

Stearinlysene fra lysekronerne og stagerne langs væggen, og de diskrete spots ved bjælkerne lyser hele rummet op fra gulvets skinnende hvide klinker til det smukke, velbevarede trætag.

To vognporte vender ind mod gården, og en nordvendt tredje åbner ud til den gamle voldgrav, som omgav hovedbygningen indtil branden i 1731. Gangbroen giver jer adgang til øen, og giver et fantastisk perspektiv til fotografier. I laden er der også overraskende god lyd, fordi træet i bjælker og tag opfanger en hel del af lyden. Dette gør laden ideel til taler.

Hvis du skal leje en lade til fest, eller leje en lade til bryllup, så er 1877-Laden et oplagt bud. Det store lokale kan deles ind på flere måder, så det er nemt at afsætte et område til dans, brudevals, bar eller noget fjerde. De store stofadskillere hjælper også på vej, og kan fungere som et scenetæppe, der præsenterer hhv. dansegulvet eller spiseområdet. Kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål til 1877-Laden, eller hvis du vil vide mere om Sonnerup Gods.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Ved runde borde

Information

food-icon

Mad og drikke

Egen mad tilladt

Egne drikkevarer tilladt

food-icon

Teknisk udstyr

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Høj musik tilladt

Service inkluderet (bestik, tallerkener, glas)

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY