1877-Laden v. Sonnerupgaard Gods

Hvalsø

70-1000 pers.

Få et tilbud

Originale håndhuggede bjælker, kampestenene i væggene og 11 meter til toppen af loftet gør 1877-Laden til et festlokale, der gør at folk taber kæben, når de træder ind i lokalet. Antikt, smukt og rustikt. Lokalet er en gammel korn- og maskinlade som har fået indlagt gulv og gulvvarme, og er ellers bevaret i den gamle rustikke stil. Der er plads til op til 350 spisende personer.

Stearinlysene fra lysekronerne og stagerne langs væggen, og de diskrete spots ved bjælkerne lyser hele rummet op fra gulvets skinnende hvide klinker til det smukke, velbevarede trætag.

1877-laden er rejst i kampesten, og med 11 meter til toppen af loftet. To vognporte vender ind mod gården, og en nordvendt tredje åbner ud til den gamle voldgrav, som omgav hovedbygningen indtil branden i 1731. Gangbroen giver jer adgang til øen, og giver et fantastisk perspektiv til fotografier. I laden er der også overraskende god lyd, fordi træet i bjælker og tag opfanger en hel del af lyden. Dette gør laden ideel til taler.

Hvis du skal leje en lade til fest, eller leje en lade til bryllup, så er 1877-Laden et oplagt bud. Det store lokale kan deles ind på flere måder, så det er nemt at afsætte et område til dans, brudevals, bar eller noget fjerde. De store stofadskillere hjælper også på vej, og kan fungere som et scenetæppe, der præsenterer hhv. dansegulvet eller spiseområdet. Kun fantasien sætter grænser.

 

Kapacitet

icon
Antal tilladte stående personer i lokalet

1000

Stående

icon
Antal mulige siddende personer i lokalet

350

Siddende

icon
Anvendes mest ved dagsmøder, eksterne møder, gå-hjem-møder, kursus og seminarer. For deltagerne er det absolut en fordel, at synsforholdene er fine. Enkelte kan gemme sig ved de bagerste borde

-

Klasseværelse

icon
Optimal udnyttelse af lokale, hvad angår antal deltagere. Opstillingen er bedst egnet til kortere seancer. Anvendes typisk ved foredrag med mange deltagere, større generalforsamlinger, produktpræsentationer eller filmforevisninger

450

Teater

icon
Antal personer ved runde borde. Anvendes typisk til bryllup og galla

-

Banquet

icon
Konferencer er som regel kendetegnet ved rimeligt stort deltagerantal samt envejs kommunikation, hvilket taler for denne opstilling. Af fordele for deltagerne kan nævnes muligheden for at sidde flere sammen (f.eks. en afdeling)

-

Konference

icon
Antal siddende personer ved et stort bord anrettet som en hestesko. Fint udsyn for de fleste deltagende

90

Hestesko

icon
Størrelse på gulvarealet i selve lokalet opgjort i M2

-

Gulvareal

Information

food-icon

Mad og drikke

Alkohol bevilling

Egen mad tilladt

Egne drikkevare tilladt

Forplejning til møder

food-icon

Teknisk udstyr

Lydanlæg

Udstyr til videokonference

Wifi adgang

food-icon

Facilitet

Dansegulv

Gratis parkering

Have

Naturomgivelser

Overnatningsmuligheder

Parkeringsmuligheder

Roomservice

Terasse / veranda

Udendørsområde

food-icon

Udstyr

Borde/stole inkluderet

Høj musik tilladt

food-icon

Tjenester

Rengøring inkluderet

Få et tilbud fra 1877-Laden v. Sonnerupgaard Gods?

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Andre venues