Biografer

Biografer udlejes i København og omegn. Brug for en biograf til filmfremvisning, kick-off event eller andet? Se udbuddet i København og omegn her. Få overblik og personlig support gennem hele processen.

Hold en uforglemmelig filmaften i perfekte omgivelser - Søg mellem et udvalg af biografer - Lej jeres egen biografer i København og omegn. Vi giver overblik og personlig support gennem hele processen, uden merpris.

Vi tilbyder både venues, hvor lokalerne kan lejes uden mad og drikke, såvel som venues der udelukkende sætter prisen ud fra deltagerantallet. Samt alt imellem. Vores eventkonsulenter er eksperter i at præcisere jeres ønsker og behov, samt at matche det med unikke venues.

Rentspace har gjort booking af event venues, barer, restauranter, hoteller, både, caféer, haller, konferencecentre, koncertsale, lader, natklubber og meget mere nemt. Og vi har gjort event planning gratis, igennem flere år. Vi har derfor opbygget en ekspertise, som vi glæder os til at dele med jer. Vi hjælper jer med planlægning af det perfekte event og sparer jer samtidig for en masse tid, helt uden merpris.

Forespørg nu og få gode tilbud indenfor 1 arbejdsdag.


Vis filter