Selskabslokaler i København

Gå på opdagelse blandt smukke & unikke selskabslokaler i København

 

Leder du efter et selskabslokale i København?

Når du skal afholde et arrangement i København, kan det være lidt en jungle at finde det helt perfekte sted til at danne rammen om ens kommende begivenhed.

Heldigvis byder hovedstaden på et væld af muligheder og noget for enhver smag. Hvad enten du er til det rustikke og rå, det pæne og polerede eller det uformelle og frie rum med god plads, kan storbyen byde på en lang række af inspirerende og unikke steder, som er oplagte til enhver anledning.

 

Vi har gjort det let at finde det helt rigtige sted til dit arrangement

Nedenfor har vi samlet et udvalg af nogle af de mest populære steder i København. Disse er nøje udvalgt ud fra de forskellige typer af miljø og kriterier vi ser vores kunder efterspørger – rigtig god fornøjelse med udforskningen, og vi glæder os til at hjælpe dig.

 

______________________________

 

3 spørgsmål enhver udlejer vil spørge ind til

Antal gæster

Det kan være svært, at sige nøjagtigt hvor mange i bliver til arrangementet, men erfaringen viser, at vi altid har en ide om et minimum/maximum antal deltagere, dette vil udlejer meget gerne vide

Forplejning

Skal jeres kommende festlokale stå for alt lige fra velkomstdrink til dessert eller vil i sørge for det hele selv? Ikke alle steder tillader at i selv medbringer forplejning. Her har vi samlet alle de selskabslokaler i København hvor i må medbringe egen mad og drikke.

Dato

Den siger sig selv og er en stor del af grunden til, at folk er ude i god tid. Der er rift om selskabslokalerne i København så du skal være ude i god tid, så du kan shoppe rundt i blandt datoerne.

Vær opmærksom på højsæson!

Højsæsonen for udlejninger samt afholdelser af diverse arrangementer ligger typisk fra maj til december.

Især de varme måneder er det en oplagt mulighed at fejre livets højdepunkter med venner, familie eller kollegaer.

Derfor anbefaler vi altid at være ude i god tid. Vores statistik viser, at der gerne bookes 8-12 måneder i forvejen,

 

Fandt du ikke hvad du ledte efter?