Nick Rendbæk – DJ

Send Forespørgsel

Historien om DJ Nick startede på drengeværelset, da han som blot 14-årig gik i gang med at vende plader og udforske musikuniverset. Med store hjemmebyggede højtalere og mixerpult, blev der ivrigt spillet høj musik og øvet DJ skills. Siden har Nick været DJ ved mange forskellige lejligheder hvor aldrig to arrangementer er ens – det er det som han elsker ved at underholde som DJ og som han siger;

Jeg går højt op i kvaliteten af mit arbejde og brænder for, altid at give den bedste oplevelse. erfaring gør at jeg har opbygget et stort musikkatalog, er god til at fornemme gæsterne og dansegulvet, hvor glad og festlig musik fra alle årtier er med til at skabe glæde blandt det brede publikum.

​Denne indstilling har gjort, at Nick er en efterspurgt herre til mange sociale arrangementer og med sine 42år fokuserer han især på voksenfester. Her har han styr på alt fra underligningsmusikken under middagen til at få sat ild i dansegulvet når den formelle del af arrangementet er overstået. Med kunder som Novo Nordisk, Scandic og Meny til bryllupper og lignende sociale arrangementer, kan du roligt booke Nick hvis der skal være styr på musikken.

 

Send forespørgsel til Rentspace

  • DD slash MM slash YYYY