La Boucherie er indrettet med inspiration fra de klassiske parisiske fortovscaféer. Når man træder ind af døren kan man hurtigt føle, at man er trådt over den franske grænse og er landet midt i Paris. Og måske er det lige den form for nye rammer, der skal til for at inspirere netop jeres afdeling.

Nogle gange er det fordelagtigt at rykke medarbejderne ud af deres faste rammer og lade dem inspirere af enten andre rammer eller kulturer. Læs mere om årsagerne her. Hos La Boucherie kan I få begge dele – helt uden at forlade landets grænser.

I samarbejde med det dygtige og erfarne personale hos La Boucherie har I mulighed for at sammensætte et arrangement, der passer lige til de ønsker, I har. Start eksempelvis dagen ud med et off-site afdelingsmøde og slut dagen af med et netværksarrangement for hele virksomheden. Folkene bag for La Boucherie kan enten stå for hele arrangementet eller blot dele af det. Det afhænger helt af, hvad der passer jeres firma bedst.

De er erfarne i at arrangere en lang række af firmaarrangementer – her tæller bl.a. produktlanceringer, receptioner, off-site møder og julefrokoster. Med plads til op til 300 personer stående er der masser af plads at boltre sig på. Det er desuden også muligt at skærme lokalet af, hvis ikke I ønsker et mindre og mere intimt arrangement.

Hvis ikke I ønsker parisiske rammer, kan I også kigge nærmere på Hive, Hornsleth og Dorsia. De ejes af den samme gruppe, men er indrettet i forskellige stilarter, så der er lidt mere til enhver smag.

Udover de ovenstående lokaler, byder Rentspace på en bred vifte af muligheder rundt omkring i landet. Vores personlige eventkonsulenter faciliterer planlægningen af eventet, så jeres behov og ønsker bliver opfyldt på bedste vis. Gå på opdagelse i vores udvalg af venues på vores hjemmeside rentspace.dk.

Besvar