Pop-up butikker er kommet for at blive!
Konceptet går i sin pureste enkelthed ud på, at man tager bygninger, der står tomme for en stund og bringer nyt liv til dem ved at lade en butik holde til der i et par dage. Dette gavner både bygningen og erhvervsfolket. Det skaber en vis eksklusivitet, idet butikken kun eksisterer et par dage, hvorfor man som forbruger skal skynde sig for at nå at være med.

Hos Rentspace er vi VILDE med pop-up-shops. Derfor giver vi her et bud på to af Københavns fedeste venues til pop-ups.

No. 19 v. Skt. Pederstræde

Med hele 850 kvm og fire forskellige etager at boltre sig på er dette venue helt perfekt til events som lagersalg og pop-up shops. Kælderen fungerer som et stort rum – dog opdelt af en masse forskellige slags søjler, der gør det nemt at lave rum-i-rummet. Her kan man også opstille en masse forskellige boder til et lagersalg. De tre øvre etager består hver af en masse mindre rum. Her kan man fx opdele et lagersalg eller en pop-up shop til flere forskellige små “butikker”.

   

   

Understationen v. Østre Gasværk

Den 300 kvm store sal indbyder til events, arrangementer, festivaler og showroom. Der kan skabes messer, lagersalg, pop-up galleri og andre kreative workshops, hvor der ønskes et specielt og spændende rum med tonsvis af muligheder. Den store sorte jernkran kan aktiveres til at hænge bannere, produkter og meget andet i, hvor man derved udnytter det 7 meter høje loft.

Hos Rentspace er det vigtigt for os, at dit arrangement bliver præcis, som du ønsker den. Derfor står vores eventkonsulenter altid klar til at hjælpe dig med planlægningen af din fest, reception, møde eller fødselsdag. Om det drejer sig om det rette lokale, musikken eller maden, så hjælper vi gerne. Sammen med vores samarbejdspartnere finder vi den løsning, der er den rette for dig.

Besvar