Maid of Honour yder bryllupsrådgivning på alle niveauer. Uanset om I har brug for rådgivning til en enkelt del af bryllupsplanlægningen, eller om I ønsker en bryllupsarrangør frem til den store dag, kan Maid of Honour tilbyde jer den hjælp, som I ønsker.

Når man vælger at skulle giftes, skal man i første omgang huske at glæde sig over dette og nyde tanken om, at man nu har taget første skridt mod at sige ja til hinanden for resten af livet.

Glæden over at skulle giftes skal ikke overskygges af, at man nu står over for at skulle arrangere sit livs fest. For mange brudepar kan det virke uoverskueligt, hvor man skal starte sin planlægning. Andre kan undervejs i forløbet få brug for rådgivning til enkelte dele af planlægningen eller have brug for hjælp i dagene op til brylluppet.

Alle brudepar har forskellige behov, og derfor adskiller Maid of Honour sig fra den almindelige bryllupsarrangør ved også at tilbyde bryllupsrådgivning inden for de enkelte elementer. Hvis I f.eks. kun ønsker hjælp til at komme i gang, til at få lagt et budget eller til at finde en bestemt leverandør, kan I få den konkrete rådgivning hos Maid of honour.

Maid of Honour sætter fokus på det enkelte par og yder rådgivning efter jeres behov.

Hvorfor “Maid of Honour”?

Maid of Honour forbindes som oftest med brudens førstebrudepige. Ordet stammer oprindeligt fra England, hvor dronningen havde flere maid of honours tilknyttet hoffet. Det man i dag vil oversætte til tjenestepiger. Maid of Honour skal altså ikke overtage pladsen for brudens bedste veninde, men i forhold til planlægningen af jeres bryllup, vil Maid of Honour være jeres nærmeste – hende der altid vil tale bryllup og som går mindst lige så meget op i det som jer selv.
Navnet Maid of Honour symboliserer i tråd med ordets historiske betydning, at jeg er til for at servicere jer. Når I bestiller rådgivning hos mig, får I en engageret bryllupsarrangør, der lytter til jeres ønsker og yder en professionel rådgivning efter jeres behov.

Besøg vores samarbejdspartner Maid of Honour.