En af de mange fordele ved at vælge alternative mødelokaler er, at du allerede ved lokalevalget sætter en stemning for mødet og tilføjer en pose kreativitet til processen. De lidt mere utraditionelle omgivelser ude af huset kan også bidrage til, at I får afholdt nogle mere effektive møder. Møderne bliver effektiviseret ved, at du og dine kollegaer fysisk bliver fjernet fra de daglige arbejdsopgaver og bekymringer og bliver placeret i nogle nye, anderledes rammer.
Heldigvis har vi en masse af den slags lokaler til leje på vores side! Vi har lavet en liste, der gør det mere overskueligt at vælge mellem vores alternative mødelokaler.

Både

Skal I helt væk fra dagligdagen, kan du tage dine kollegaer med en tur på vandet. Her er der kun jer, jeres kreativitet og havet til at forstyrre mødet. På en af bådene fra Spar Shipping får I et gyngende, kreativt møde, der ikke kan andet end at inspirere jer.

            

Barer

Hvad med at tage dine kollegaer med en tur på bar? Ikke nødvendigvis for at drikke øl og cocktails, men for at tage dem med en tur ud af huset og få hjernecellerne til at komme med idéer, der måske ikke havde set dagens lys, hvis I havde siddet på kontoret. Og som en ekstra bonus, så er der aldrig langt til en fyraftensdrink!

   

   

Biografer

Alle kender følelsen af at gå i biografen, se en god film og blive helt ekstatisk over oplevelsen. Hold jeres næste møde i en biograf og få dine kollegaer til at gå derfra med samme følelse – blot overfor jeres nye koncept. Smid det op på det store lærred – og salgstalen er næsten klaret for dig.

            

Hvis du vil vide mere om et af disse alternative mødelokaler, eller du er i tvivl om, hvor du skal afholde dit næste firmaarrangement, så tag fat i en af vores eventkonsulenter i dag. Så hjælper vi hos Rentspace jer med at finde det perfekte venue til jer.

Besvar