Book disse lokaler i juni eller juli og få 20% rabat på lokaleleje eller kuvertpris

Grundet Corona-krisen har mange af de selskabslokaler der ligger på Rentspace været igennem en hård periode. En periode hvor de ikke har haft mulighed for at invitere gæster indenfor og dermed få hjulene til at dreje rundt.

Fremtiden ser nu lys ud og det er nu du skal slå til, hvis du vil hjælpe disse steder, samtidig med at du får en klækkelig rabat på lokalelejen eller kuvertprisen til jeres kommende arrangement…

Vi har startet denne kampagne for at hjælpe vores selskabslokaler med at komme på fode igen og få bookinger i deres kalender.

 

Forklaring af kampagnerabatten

Det dækker rabatten

Når du booker et af kampagne lokalerne i juni eller juli 2020 bliver rabatten udregnet baseret på det tilbud du modtager fra det enkelte lokale. Det vil sige, at booker du et venue og samtidig bestiller mad får du 20% på den samlede pris.

Hvis venue ikke tilbyder catering

Hvis du booker et venue som får mad leveret fra en anden leverandør, kan vi ikke garantere dig rabatten på maden og det vil ikke være en del af kampagne tilbuddet. Her er det lokalelejen du får rabat på

Hvilken måned gælder rabatten?

Hvis du booker fra den 4. juni til den 31. juli 2020 gælder rabatten arrangementer du booker i september, oktober eller november. Kravet er blot du booker i juni eller juli måned.