Hold jeres julefrokost i rå omgivelser på Volume

Hvor skal I holde årets julefrokost? Det skal I på det upolerede og rå Vesterbro finder du Volume. En tidligere sporvognsremise er blevet forvandlet til et af Københavns absolut fedeste eventlokaler. Her er der højt til loftet – både i fysisk samt overført forstand. Derfor kan du hos Volume få lige præcis den type julefrokost, der passer bedst til jeres firma.

VOLUME - Rentspace              VOLUME - Rentspace
Med et gulvareal på 700 kvm. rummer hele Volume op til 500 siddende. Der er derfor plads til julefrokoster selv hos store virksomheder. Men fortvivl ikke! Hvis dette virker lidt for stort for jer, så kan lokalet også skærmes af, så det kun er den forreste del af lokalet jeres fest foregår i. Der er derfor plads til virksomheder i mange forskellige størrelser og typer.

En julefrokost skal gerne være helt unik og uforglemmelig. Derfor tilbyder Volume i samarbejde med de dygtige fagfolk hos Gastro Studio totalløsninger skræddersyet helt efter jeres behov og ønsker. Både Volume og Gastro Studio arbejder til daglig med afvikling af store som små selskaber. De har derfor en bred erfaring med flere forskellige temaer og menuer til årets julefrokost – hvad end det er en klassisk eller en utraditionel aften, I går og drømmer om.

Ønsker du at høre mere om det skønne Volume, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på jeres julefrokost? Så kontakt en af vores dygtige eventkonsulenter her. De sidder klar til at hjælpe dig med at holde årets fedeste julefrokost.