Rentspace har udvidet sine horisonter og giver nu aarhusianerne mulighed for at afvikle firmaarrangementer i samarbejde med vores netværk af erfarne værter og samarbejdspartnere. Et af de første steder, som vi kan præsentere i Aarhus, er den rå og moderne bygning, LYNFabrikken.

 

Placeret i hjertet af Aarhus, byder dette industrielle sted på kreativ atmosfære og lokal stemning. LYNfabrikken råder over tre forskellige rum, der alle er ideelle til en bred vifte af firmaevents. Her garanteres der farverige, moderne omgivelser, hvor der er fokus på motivering og effektivisering af arbejdedagen. Inviter firmaet på et anderledes miljø væk fra de faste rammer af traditionelle kontorer og kantiner.

 

Det rå og rustikke Heimat Studio

Heimat Studio er med sine 180m2 et spændende lokale med et råt og upoleret ydre, der harmoniserer godt med et smukt lysindfald fra lokalets stålvinduer. Rummet er beliggende i LYNfabrikkens baggård og er velegnet til utallige anledninger såsom fotoshoots, forretningsmøder og receptioner. Studiet er også egnet til workshops, udstillinger og kurser, der søger et mere kontrastfyldt udtryk med dets smukke dagslys, rå betongulve, industrielle søjler og fabriksvinduer. Lokalet kan ligeledes opdeles med gardiner, så der opnås mindre, intime rum – perfekt til brainstorming og opdeling af dagsmødet. Der er ingen tvivl om, at Heimat Studio er et anderledes sted i det pulserende Aarhus. Læs mere om Heimat Studio her.

 

 

Det store og farverige mødelokale

LYNfabrikken og det store mødelokale byder på rolige omgivelser iblandt trædetaljer, farverig moderne indretning og smukt lysindfald fra gulv til loft vinduer. Lokalet har gode faciliteter til et væld af erhvervsarrangementer, hvor især møder med forplejning er ideelt. Det Store Mødelokale indeholder to konferenceborde, stole, whiteboard, projektor, post-its og trådløst internet. Det er et perfekt sted, hvis man søger en forandret mødeatmosfære og ønsker inspirerende og moderne rammer. LYNfabrikken tilbyder direkte adgang til deres kaffebar og altan, så man kan trække sig tilbage fra det effektive møde og få renset tankerne i en velfortjent pause. Læs mere om mødelokalet her.

 

 

Den hyggelige og nærværende Kaffebar

Hos Kaffebaren er der mulighed for at nyde en god kop kaffe eller en delikat frokost i industrielle lokaler, mens terrassen byder på udsigt over byliv og arkitektur. Med sit unikke udtryk og lokale stemning er der garanteret anderledes og inspirerende omgivelser til firmaarrangementer.

Det hyggelige lokale kan sagtens danne rammerne for forretningsmøder, receptioner, workshops, kurser og mange andre varianter af det gode virksomhedsevent. Menuen byder på velsmagende retter og snacks såsom tapas, paté og sandwiches, der f.eks. kan nydes til et glas boblende sodavand eller organisk juice. Der er fokus på høj kvalitet i deres råvarer og service, mens det lyse og åbne rum indbyder til samvær og nærvær ved ethvert selskab. Optimer mødet og lad jer inspirere af LYNfabrikkens trendy café. Læs mere om Kaffebaren her.

 

Udover de ovenstående lokaler i Aarhus, så byder Rentspace på en bred vifte af muligheder rundt omkring i landet. Vores personlige eventkonsulenter faciliterer planlægningen af eventet, så jeres behov og ønsker bliver opfyldt på bedste vis. Gå på opdagelse i vores udvalg af venues på vores hjemmeside rentspace.dk.

Besvar