Hvordan kan Rentspace være gratis?

Vi hjælper på den ene side dig der leder efter selskabslokaler og på den side selskabslokalet med at blive markedsført

Det kan være svært at gennemskue hvordan Rentspaces service kan være gratis for vores kunder. Du har adgang til mange unikke eventsteder i Københavnsområdet, du kan indhente tilbud fra vores værter på et splitsekund, og du skal undervejs i processen ikke engang spendere en eneste krone. Det lyder næsten for godt til være sandt, ikke? Den er nu god nok! Vi har nemlig fundet en måde hvorpå vi sikrer at vores kunder aldrig skal betale for at bruge vores service – lad os forklare

1. Hvordan fungerer det?

Du er på jagt efter et perfekt eventsted til dit givne arrangement. Du går ind på Rentspace, udplukker dine favoritter, og sender en direkte forespørgsel nemt og hurtigt via vores hjemmeside, eller du kan lade os foretage søgningen for dig. Når du har valgt det eventsted du synes allermest om, booker du stedet hos en eventekspert, som du har kontaktet via Rentspace. Ganske simpelt.

2. Eventsteder er som oftest ikke gratis, men det er Rentspace 

Du skal højst sandsynligt smide en pose penge for at leje et eventsted til dit arrangement. Det kan vi desværre ikke gøre så meget ved, men vi kan derimod hjælpe dig med at finde de bedste deals til matcher dit behov.
Men, undervejs i hele processen, fra søgning, booking og til betaling af leje for eventstedet, kommer du på intet tidspunkt til at betale Rentspace.
Du får sådan set frie tøjler til at bruge vores hjemmeside og ekspertise til at gøre dit event unikt og nemt at planlægge.

3. Så hvordan tjener Rentspace penge?

Når et event venue er booket og betalingen er gået igennem, bliver Rentspace betalt en mindre kommission fra vores værter.
Dette betyder også, at indtil et eventsted får en booking igennem, skal værten heller ikke betale en krone til Rentspace.
Det er netop sådan vi har muligheden for at hjælpe offentlige institutioner, non-profit organisationer og mindre event venues, der ikke nødvendigvis har tiden eller budgettet til at markedsføre sig. De kan nemlig få markedsføring, eksponering og bookinger gennem Rentspaces hjemmeside uden de skal betale noget up front.